Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberMECLİSİN EN GENÇ ÜYESİ OLDU

MECLİSİN EN GENÇ ÜYESİ OLDU

Spread the love

  PARLAMENTONUN EN GENÇ ÜYESİ

 1998  Doğumlu  Zehranur Aydemir  , Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin  en genç üyesi olarak parlamentoya girdi.    14 Mayıs 2023 milletvekili seçimlerinde Ak Parti Ankara 1. Bölgeden 4. Sıradan aday olan  Milletvekili Aydemir ,  meclisin en genç milletvekili  olma özelliğini taşıyor.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin en genç üyesi 25 yaşında ki Zehranur Aydemir. 1998  Doğumlu  Zehranur Aydemir  , Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin  en genç üyesi olarak parlamentoya girdi.    14 Mayıs 2023 milletvekili seçimlerinde Ak Parti Ankara 1. Bölgeden 4. Sıradan aday olan  Milletvekili Aydemir ,  meclisin en genç milletvekili  olma özelliğini taşıyor.

ZEHRANUR AYDEMİR KİMDİR?

 Zehranur Aydemir, aslen Rizeli bir ailenin çocuğu olarak 1998 yılında Ankara’da doğdu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ni tam burslu olarak kazanan Aydemir, endüstri mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinde çift ana dal yaptı. 2023 Türkiye   genel seçimlerinde Ak Parti Ankara milletvekili seçildi. 28. Dönem parlamentosunun en genç üyesidir.  Aslen Rizeli, doğma büyüme Ankaralı olduğunu ifade eden Aydemir, Endüstri ve Bilgisayar Mühendisliği alanında çift anadal program yapıyor.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR