Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberLEVENT GÖK’TEN POLATLI’YA  AHDE VEFA  

LEVENT GÖK’TEN POLATLI’YA  AHDE VEFA  

Spread the love

 GÖK, POLATLI’DA PARTİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Polatlı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. 24. Dönem milletvekili olarak TBMM’de yer alan ve sonraki dönemlerde TBMM Başkanvekilliği, CHP Grup Başkan Vekilliği görevlerini de ifâ eden ve Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimlerinde aday olmayan Gök, Polatlı İlçe Örgütüne destekleri için teşekkür etti. CHP’nin bir neferi olarak çalışmalarına devam ettiğini belirten Gök, ‘’ Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu liyakatli kadrolarla Türkiye’ye Baharı getirecek, sizlerin desteği, milletimizin teveccühü ile TBMM’ de çoğunluğu sağlayacağız. Birlikte çoğalarak kazanacağız ‘’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Polatlı İlçe Başkanlığı’na teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  28. Dönem milletvekili adayı olmayan Gök,   Polatlı da partilileri ile bir araya gelerek  verilen destek için teşekkür etti.

AVCI: POLATLI VE HAYMANA DOSTU VEKİLİMİZE TEŞEKKÜR EDİYOR, BAŞARILAR DİLİYORUZ 

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök’ün  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’ Polatlı’mızın ve Haymana’mızın sorunlarını TBMM kürsüsüne taşıyan ve fikri takibini yapan kıymetli vekilimiz ziyaretiyle, ahde vefanın en güzel örneklerinden birini göstermiştir. İlçemizin her programına, her sorununa koşan değerli vekilimiz 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde aday olmadı. Seçimi Milletimizin teveccühü ile kazanacağız ve kendisini yine Polatlı’mızın, Haymana’mızın faydasına olacak gayretlerini sergileyeceği yerlerde göreceğiz. Kendisine sonsuz başarılar diliyorum.”dedi.

GÖK: HAK YERİNİ BULACAK, HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK POLATLI’YA,HAYMANA’YA, TÜM TÜRKİYE’YE BAHAR GELECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Levent Gök, CHP Polatlı İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde yaptığı açıklamada, ‘’ Polatlı’nın her daim desteğini gördüm ve hissettim. Milli Mücadele’nin temel taşlarından olan Polatlı’mız ve Haymana’mız kalbimde ayrı bir yerdedir. 24. Dönemden bu yana hep bu duygu ile Polatlı ve Haymana ilçelerimizin sorunlarını yakından takip ettim. Meclis kürsüsünden dile getirdim, dile getirdiğim sorunların fikri takibini de hiç bırakmadım. Artık ekonomi,sağlık, hukuk ve eğitim başta olmak üzere içinden çıkılmaz bir yönetilemezlik sorunu ile karşı karşıyayız. Cumhuriyet Halk Partimizin  neferleri olarak herbirimiz çarelerimizi sahada yurttaşlarımızla paylaşıyoruz. Önce insan diyoruz. Birleşerek ve çoğalarak kazanacağız diyoruz. Sözlerimizi yerine getirecek liyakatli kadrolarımız var diyoruz. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nda Çankaya’dan tüm ülkeye doğacak güneş baharı getirecek diyoruz. Bu kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz ve sandıklara da sahip çıkacağız. 85 milyonun kazanacağı Halkın İktidarı geliyor. Hak Yerini Bulacak, Herşey Çok Güzel Olacak Polatlı’ya,Haymana’ya, Tüm Türkiye’ye Bahar Gelecek. Polatlı İlçe Örgütümüzün herbir gönüllüsüne verdikleri destek ve gönül birliği için çok teşekkür ediyorum.’‘dedi.

 HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR