Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP POLATLI, BAYRAM HAFTASINDA DA SAHADAYDI

CHP POLATLI, BAYRAM HAFTASINDA DA SAHADAYDI

Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Örgütü, kadın kolları, gençlik kolları ve gönüllülerle ilçenin dört bir yanında seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP Polatlı İlçe Örgütü, Polatlı’da geçmiş dönemlerde partiye katkı sunan isimlerle de birlikte tam kadro hareket ediyor. Öbek örgütlenmesi saha çalışmasıyla uzun süredir merkez mahallerde sokak ve hane bazlı çalışmalarını gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partililer, haftanın her günü üç ayrı koldan Polatlı’nın farklı noktalarında seçim çalışmaları gerçekleştiriyor. Gülveren ve Şentepe Mahallelerindeki çalışmalarının ardından Fatih Mahallesindeki çalışmalarına devam ederken, önceki dönem ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ile Altay ve İnönü caddesi esnaf ziyaretleri  ve köy ziyaretlerine devam ediyor.

CHP POLATLI İLÇE ÖRGÜTÜ UMUTLU GELECEĞİ POLATLI’NIN DÖRT BİR YANINDA PAYLAŞIYOR

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklanmasıyla seçim çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan CHP Polatlı İlçe Örgütü haftanın her günü dört koldan Polatlı’nın dört bir yanında seçim çalışmaları gerçekleştiriyor. Merkez mahallelerinde ilk tur seçim çalışmalarını tamamlamak üzere olan CHP’liler, belirlenen programa göre iki grup olarak esnaf ziyaretleri ve köylerde de seçim çalışmalarını devam ettiriyor. Yoğun seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Partimizin her üyesi, partimizde görev yapmış her bir yöneticimiz, başkanımız, şu anda görevi devam eden seçilmiş üyelerimiz ile birlik içinde hareket ediyoruz. Sahada tüm üyelerimizle birlikte çalışıyoruz.Eski ilçe başkanlarımız, eski yöneticilerimiz,adaylarımız, mevcut yöneticilerimiz, partimizin her ferdiyle birlikteyiz. Bu sürecin sonunda sadece biz kazanmayacağız. Tüm Polatlılı hemşehrilerimiz kazanacak. Tüm Ankaralı hemşehrilerimiz kazanacak. Tüm Türkiye kazanacak. Ülkemize baharı getirmek için çalışıyoruz. Ülkemizde yaşanan ekonomik krizin sona ermesi için çalışıyoruz. Seçimin hemen ertesi günü genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde ülkemiz için belirlediğimiz tüm çalışmaları, verdiğimiz tüm sözleri sırasıyla yerine getireceğiz. Polatlılı vatandaşlarımızın teveccühü bizleri mutlu ediyor. Bize olan inançlarını görebiliyoruz. Ülkemizde hiçbir gelişmenin bir insanın iki dudağı arasında olmayacağı, atamaların ve görevlendirmelerin liyakat esasına göre yapılacağı bir dönem, inşallah 15 Mayıs tarihi ile birlikte başlayacak. Bizler de halkımızda bunu anlatmaya devam edeceğiz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

AVCI, ‘’ GENÇLER MÜLAKAT MAĞDURU OLMAYACAK, EMEKLİ, EMEKÇİ HAKKINI ALACAK ‘’

CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı değerlendirmesinde, ‘’ Markette,pazarda sebzenin, etin, sütün, peynirin, yumurtanın fiyatı ortada… Bu fiyatlar hem tüketici hem üretici için kabul edilebilir değildir. Ürün, üretici ve tüketici devlet eliyle korunmalı. Millet İttifakımızın iktidarında tarımda çalışan gençler ve kadınların sosyal güvenlik primlerini devletimiz karşılayacak, gıda enflasyonunun, pahalılığın önüne geçmek için acil eylem planı yapacak, Tarım ve Gıda Güvenliği Bakanlığı’nı kuracağız. Çiftçilerin bankalar ya da tarım kredi kooperatiflerinde aldıkları kredi faizlerini sileceğiz. Anapara ise ödenebilecek şekilde taksite bağlanacak. Köy okulları yeniden açılacak. Öğretmen atamaları gerçekleşecek. Gençler Mülakat mağduru olmayacak, liyakat esas olacak, üç dört yerden maaş alma devri bitecek. Tüm başlıkları ile sözlerimizi yurttaşlarımızla paylaşıyoruz. Tüm çabamız umutlu, mutlu, üretimin bereketiyle büyüyen bir gelecek için… ” diye konuştu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR