Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaGündemHaberKUŞ “ENKAZ DEVRALDIM EDEBİYATI YAPMADAN ÇALIŞACAĞIM”

KUŞ “ENKAZ DEVRALDIM EDEBİYATI YAPMADAN ÇALIŞACAĞIM”

Spread the love

CHP ‘Lİ KUŞ “POLATLI’NIN HER KURUŞUNA SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 CHP Polatlı Belediye başkan aday adayı  Ali Kuş 31 Mart seçimleri sonrası  Polatlı Belediyesi ekonomisinin yürütülmesi noktasında   Belediye bakanı seçildiğinde  hiçbir mazeretin arkasına sığınmayacağını ileri sürerek  enkaz devraldım edebiyatı yapmayacağım” dedi.  Kuş “Polatlı’nın her kuruşuna sahip çıkacağız, her kuruşunu halkın refahı için harcayacağız, Halk için halkçı  belediyecilik  yapacağız” sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kuş  31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Belediye başkanı seçildiğinde Polatlı Belediyesine gelir getirecek projeler ile Polatlı’nın  her kuruşuna sahip çıkacağını belirtti. Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Başkan aday adayı Ali Kuş   ülkenin içinde bulunduğu ekonomik krize dikkat çekerek “Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik krizi biliyorum , belediyenin içine düşürüldüğü ekonomik sıkıntıların farkındayım. 

Cumhuriyet Halk Partisi , Polatlı Belediye Başkanı olduğumda hiçbir mazeretin arkasına saklanmayacağım , enkaz devraldım edebiyatı yapmadan çalışacağım. Mali durum konusunda açık olacağım,  örtülü hesabımız olmayacak. 

Ali Kuş olarak , hayali projeler peşinde değiliz , öncelikli projelerimiz  israfın  savurganlığın önlenmesi , belediye  gelirlerinin arttırılması olacaktır. Polatlı’nın her kuruşuna sahip çıkacağız, her kuruşunu halkın refahı için harcayacağız, Halk için halkçı  belediyecilik  yapacağız.    

Avrupa birliği hibe projeleri için ekip olarak araştırmalar içindeyiz, bu tür projeler yapan belediyeler ile görüşmeler yaptık. Belediyeye önemli gelir getirecek , önemli bir gider kalemini ortadan kaldıracak çevreci bir proje üzerinde çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz iler ki günlerde sizinle paylaşacağım.  

Halkımızın güveni ile Polatlı Belediye Başkanı  seçildiğimde , belediye kalkınacak, halk kazanacak.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

 
İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR