Cuma, Mayıs 17, 2024
Ana SayfaGündemHaberKUŞ ,46 YIL SONRA YENİDEN HİZMETE AÇACAK 

KUŞ ,46 YIL SONRA YENİDEN HİZMETE AÇACAK 

Spread the love

KUŞ, POLATLI DA  TANZİM SATIŞ MAGAZASI HAYATA GEÇECEK 

Spot:  46 yıl sonra yeniden belediye tanzim satış mağazalarını açacak

CHP Polatlı Belediye Başkan aday adayı Ali Kuş geçmis yıllarda Polatlı da faaliyette olan Belediye tanzim satış mağazasına dikkat çekerek “Polatlı Belediyesi Tanzim Satış Mağazasını yeniden açacağım. Mağazada Polatlılı üreticilerin ürettiği ürünleri  halka ulaştıracağım.” dedi 

  Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Başkan aday adayı Ali Kuş 1977 yılında Polatlı da faaliyette olan Belediye tanzim satış mağazasıni yeniden hizmete açacaklarını söyledi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Başkan aday adayı Ali Kuş” Sosyal yardımlar günümüzde sosyal yardım kartları ile yapılmaktadır. Sosyal yardım kartlarına aylık yüklenen nakit yardımlara ay içinde alış verişlerde kullanılmaktadır. 

Halkımız bilir ki , Polatlı’ da 1977 yılında CHP li belediye başkanımız Ahmet Atak zamanında açılmış  Belediye Tanzim Satış Mağazası bulunmaktaydı. Akp belediyeciliği döneminde kapatıldı. Belediye tanzim satış mağazasında kömür , ucuz ve kaliteli  et ürünleri satılmaktaydı. 

Ali Kuş olarak belediye başkanı seçildiğimde , Polatlı Belediyesi Tanzim Satış Mağazasını yeniden açacağım. Mağazada Polatlılı üreticilerin ürettiği ürünleri  halka ulaştıracağım. 

Halka dağıttığımız sosyal yardım kartları ile halkımız tanzim satış mağazasından  ucuz ve kaliteli mal alacak, tanzim satış mağazasının karı  tekrar halkımıza sosyal yardım kartı olarak geri dönecektir. Tanzim satış mağazamız , Sosyal Yardım Marketleri işlevini görecektir.”ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR