Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberKIZ ÇOCUKLARI  POLATLI’NIN YÖNETİMİNE EL KOYDU

KIZ ÇOCUKLARI  POLATLI’NIN YÖNETİMİNE EL KOYDU

Spread the love

ÇOCUKLAR POLATLI’YI YÖNETTİ

23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yılında Polatlı’yı çocuklar yönetti. Çocuklar 24 Nisan tarihinde ilçede Kaymakamlık,  garnizon belediye , Cumhuriyet başsavcılığı emniyet jandarma , milli eğitim ve çeşitli kurumlarda işin başına geçti.  Çocuklar  kısa süreliğine ilçenin yönetimine el koydular.  İlçenin yeni kaymakamı, belediye başkanı  talimatlar verdiler. Kaymakam ilçede kurum amirlerini arayarak  ilçenin günlük raporunu alırken Belediye başkanı da  Polatlı da yapacağı projeleri sıraladı. 

  Polatlı da ilçe yöneticileri değişti , ilçeye yeni atanan  Kaymakam la birlikte seçilmiş Belediye başkanı Polatlı’da yeni kararlar alarak  ,kaymakam kurum amirlerine başkan ise daire müdürlerine  talimat verdi.  Polatlı’nın yeni kaymakamı , garnizon komutanı  ,Belediye başkanı  ve milli eğitim  müdüresi  olan  kız çocukları , kadınlarında siyaset  ve merkezi   yönetimde başarılı olduklarının mesajını verdi.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103.yılında büyükler koltuklarını küçüklere devretti. Geleneksel olarak her yıl makamlara temsili olarak oturan çocuklar, kimisi kaymakam oldu kimisi şehrin Belediye başkanı kimisi asker kimisi polis…

KIZ ÇOCUKLARI MAKAMLARA OTURDU

 Kaymakam, garnizon komutanı Belediye başkanı  , cumhuriyet başsavcısı, milli eğitim müdürü  hepsi kız çocuklarından .

  Polatlı da 24 Nisan Sabahı  İlçede hem merkezi  yönetim hem de yerel yönetim sil baştan değişti.

 Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Polatlı Kaymakamlığı görevini  Atatürk İlkoklundan Eylül Nida Özbaş’a devretti.

   Polatlı Topçu ve Füze Okulu Garnizon Komutanı Tuggeneral Ahmet İbiş   , görevini   yeni komutan  Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri  Dilek Erdoğan ve Yaman Koca’ya devretti.

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkya , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Belediye Başkanlığı görevini BHN Mıhçıoğlu İlkokulu’ndan Ada Ayaz Başkana devretti

Polatlı Cumhuriyet Baş Savcısı Önder Güleç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla , Cumhuriyet savcılığı görevini  Genç Osman Ortaokulundan Rüya Şimşek’e devretti.

İlçenin yeni Jandarma komutanı ise Bilal Taha Meydan oldu. Polatlı Jandarma komutanı Binbaşı Erkan Çinar,  makamını  Sevim  Aras İlkokulundan  genç komutana devretti.

İlçenin asayişi ise Şehitlik ilkokulundan İbrahim Karabacak’a emanet.  Polatlı Emniyet Müdürü Murat Güneş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla görevini  İbrahim Müdür’e bıraktı.

 Polatlı’nın eğitimi ise  Zeynep müdüre emanet.   Polatlı Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla , Milli Eğitim Müdürlüğü  görevini   Zafer Ortaokulundan  Zeynep Kayhan’a devretti.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR