Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberKIYMAZ’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA TAM DESTEK

KIYMAZ’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA TAM DESTEK

Spread the love

 KADIN FUTBOL TAKIMI KIYMAZ’I  ZİYARET ETTİ DESTEK İSTEDİ

 PolatlıGücü Kadın Futbol Takımı Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kefalet kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz  ile bir araya geldi. İlçede spora verdiği destek ile bilinene  Başkan Kıymaz,  Polatlı da  kadın futbol takımının  oluşturulmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PolatlıGücü Kadın Futbol Takımı Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi kefalet kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz’ı ziyaret etti   Polatlıgücü  kadın futbol takımı  Başkanı Adem Aymaz ve  Teknik Direktörü Ferdi Demircioğlu Başkan Kıymaz’a takım çalışmaları ve hedeflere ilişkin bilgi vererek  destek istedi.

HEDEFİMİZ POLATLI’MIZIN ADINI BU ALANDA DUYURMAK

Takım hakkında bilgiler veren Teknik direktör Ferdi Demircioğlu; “Kızlarımız ilk maçlarını 3’ncü ligde yapacaklar. Hedefimiz özellikle kızlarımızın futboldaki yerlerini öne çıkarmak ve Polatlı’mızın adını bu alanda duyurmak olacak. Sayın Başkanımıza bizlerin yanında ve destekçisi olduğu için çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

KIYMAZ “ KIZLARIMIZIN FUTBOL ALANINDA DA İSİMLERİNİ DUYURMALARI BENİ OLDUKÇA MUTLU ETTİ”

Başkan Ertuğrul Kıymaz; “Sporcularımızın ve özellikle Kız sporcularımızın her zaman yanındayız. Hem Polatlıspor un eski futbolcusu hem de Polatlıspor yöneticisi olarak, kızlarımızın futbol alanında da isimlerini duyurmaları beni oldukça mutlu etti. Bu güne kadar Polatlı’ da ki tüm sporcularımıza destek olmaya çalıştık, bundan sonra da destek olmaya devam edeceğiz. Evlatlarımıza futbol yolunda başarılar diliyorum. Polatlı Gücü olarak inanıyorum ki büyük başarılar kazanacaklar. Tüm kız futbolcularımıza başarılar diliyorum. “dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ–

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR