Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemHaberABB POLATLI DA SICAK ASFALT SEZONUNU AÇTI

ABB POLATLI DA SICAK ASFALT SEZONUNU AÇTI

Spread the love

GAZİ VE ŞEHİTLİK MAHALLELERİNE SICAK ASFALT SERİLİYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı da sıcak asfalt serimine başladı.  CHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık Gazi-Şehitlik mahallesi  Ulubatlı Hasan ve Abdullah Parla caddelerinde sıcak asfalt serimini yerinde inceledi.  Ovacık Sorunları, ötelemeyen, ertelemeyen, çözüm odaklı bir yönetim anlayışına sahibiz . Gazi-Şehitlik mahalleri  Ulubatlı Hasan ve Abdullah Parla caddelerinde sıcak asfalt serimini başladı , Polatlı’mıza hayırlı olsun” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı da sorunlu yolları  sıcak asfalt ile buluşturuyor.  .  CHP Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık Gazi-Şehitlik mahalleleri  Ulubatlı Hasan ve Abdullah Parla caddelerinde sıcak asfalt serimini yerinde inceledi.

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık, ‘’ Sorunları, ötelemeyen, ertelemeyen, çözüm odaklı bir yönetim anlayışına sahibiz ‘’ ifadelerinde bulundu.

OVACIK “POLATLI’MIZA HAYIRLI OLSUN”

Ulubatlı Hasan ve Abdullah Parla caddelerinde  ki  sıcak asfalt serimi çalışmalarını yerinde takip eden Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Selami Ovacık, ‘’ Algıları değil olguları yöneten, sorunları ötelemek, ertelemek yerine çözüm odaklı yönetim anlayışıyla sorunları çözen bir çizgiyi, göreve geldiğimizden bu yana sürdürüyoruz.  Sürekli sahadayız, hemşerilerimizin taleplerini bizzat kendilerinden alarak kurumlarımızla birlikte çözüme ulaştırma noktasında gayret sarfediyoruz.  Yatırımlarımız insan odaklı, projelerimiz insan odaklı, hizmetanlayışımız insan odaklı… Polatlı’nın geleceğini kurtaracak İvedik- Polatlı içme suyu hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Polatlı’nın altyapı sorununun çözümü sayın Mansur Yavaş başkanımızın yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyemize, bizim dönemimize nasip olacaktır. Önümüzdeki yıl altyapı sorunları çözülmüş, kaliteli su ile buluşmuş bir Polatlı’yı birlikte göreceğiz. ‘’ ifadelerinde bulundu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ —

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR