Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberKARAKAYA : MHP OLARAK  İŞİN ŞOV KISMINDA OLMADIK

KARAKAYA : MHP OLARAK  İŞİN ŞOV KISMINDA OLMADIK

Spread the love

 KARAKAYA , MİLLET İTTİFAKI İÇİN SANDIĞI İŞARET ETTİ   “MİLLETİN MESAİSİNİ HİÇ EDENLERDEN HESAP SORULSUN”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı , Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya ,  MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin deprem bölgesine neden  geç gitti? Eleştirilerine Polatlı dan cevap verdi. Karakaya MHP olarak işin hiçbir zaman şov kısmında olmadıklarının altını çizerek 17 Ağustos depremi örneği ile  eleştirilere açıklık getirdi.  Karakaya “   

Genel başkanımız deprem bölgesini  Cumhurbaşkanımız ile birlikte defaten ziyaret etti.

 İlk zamanlarda sayın Bahçeli’nin buralara  geç gittiği gitmediği şeklinde ciddi tenzilatlar yapıldı. Zaman şunu gösterdi ki Sayın genel başkanımızın  özellikle 17 Ağustos depreminden   tecrübesi burada  gitme zamanlama açısından doğru  bir karar olduğun ortaya koydu.

Orada bizzat arama kurtarma yapmayacak gezme görme   maksatlı ziyaretlerin bölgedeki depremzedelere enkaz altındakilere hiçbir faydası olmadığını  bir çok yerde yolların tıkanıp arama kurtarma ekiplerinin  olay yerine saatlerce yanaşamadığını hepimiz gördük tecrübe edindik. MHP olarak işin şov kısmında olmadık” dedi.  

 Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı , Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya Polatlı da depremzede ailelerle  buluştu.    Genel başkan Yardımcısı Karakaya’nın   depremzede aileler ile   bulaşmasına  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya,MHP Polatlı ilçe Bakanı Uğur Güngör, Ülkü Ocakları Başkanı  İbrahim Güran  ve parti  yönetimi eşlik etti.   Polatlı da bir dizi ziyaretlerde bulunarak teşkilat başkanlığında partilileri  ile bir araya gelen Karakaya, Polatlı da ülkenin sıcak siyasi  gündemini değerlendirerek  İyi Parti genel Başkanı Meral Akşener’in  seçime iki ay  kala altı masa hamlesi için”İyi Parti’den Altılı  Masaya tsunami geldi”  yorumunda bulundu.  Karakaya  Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanı adaylarının  ilk günden buyana Recep Tayyip Erdoğan olduğuna işaret ederek,  “aday belli karar net” dedi.

YILDIZKAYA :“SEÇİM MAHALLİNE GİRMEK ÜZEREYİZ BUNDAN SONRA POLATLI ‘YI  ADIM ADIM DOLAŞACAĞIZ”

 Polatlı Belediye Bakanı Mürsel Yıldızkaya   “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcımız  , Ankara Milletvekilimiz Sayın   Mevlüt Karakaya ile birlikte ilçemize yerleşen   depremzede vatandaşlarımızı ziyaret ederek onların taleplerini dinledik,  hasbihal ettik ,ihtiyaçlarını not aldık. Belediye  olarak bunları yapıyor idik bundan sonra genel başkan yardımcımızın talimatı ile  bunları daha kapsamlı çalışmalar yürüteceğiz. Cuma namazımızı Karahamzalı’da kılarak  orada vatandaşlarımızla Tarımı, tarımın durumunu konuştuk, ziraat odamıza hayırlı olsun ziyareti ge. Genel başkan  yardımcımıza Polatlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüz seçim, seçim mahalline girmek üzereyiz bundan sonra daha sık bir araya gelerek Polatlı’ yı adım adım dolaşacağız” dedi.

POLATLI HALKINA   MİSAFİRPERVERLİĞİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

 Ülke  gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Karakaya , Polatlı da  depremzede vatandaşlara evlerini açan Polatlı halkına teşekkür etti.  Karakaya Polatlı’da Karahamzalı mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik, Polatlı ya yerleşen depremzede  vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Büyük bir  felaket yaşadık , Pandemi sıkıntıları işe boğuşurken birde yüzyılın felaketi olarak ifade edilen 11 ilimizde deprem yaşadık. Bu depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyor  yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Depremzedelerimiz  Türkiye’nin pek çok iline dağıldı Polatlı’mıza da ciddi bir sayıda depremzede geldi.   Buradaki depremzedelerimize yakın ilgilerinden dolayı her türlü  ihtiyaçlarına cevap vermelerinden   dolayı ki depremzede vatandaşlarımızda  memnuniyetlerini ifade etti, Başta Belediye başkanımıza, il başkan yardımcımıza  teşekkür ediyorum.  Depremin ilk anından itibaren  tüm parti teşkilatımızla ülkü ocaklarımızla orada olduk. halen bölgede teşkilatlarımız belediyelerimiz çalışmalarına devam ediyor.  Allah devletimize milletimize zeval vermesin.

 Bu konularda özellikle muhalefet kanat bu süreç içinde hep eksik arama devleti karalama , buldukları her fırsatta devleti  itibarsızlaştırma çalışmalarına  bir iki gün zor sabrettiler ve bunu devam ettirmeye çalıştılar. Allah’a şükür ki  yüzyılın felaketi olarak ifade edilen ve bugüne adar dünyada örneği çok az olan böyle bir felaket karşısında devlet millet el ele  bu sıkıntıları    acil durumları bir nebze önlenebilir duruma getirerek yaraları sarmaya başlamıştır. Özellikle kalıcı çözümler   noktasında  barınmaya yönelik alışmalar çok hızlı  bir şekilde  Dünyanın hiç bir yerinde e görülmeyecek şekilde temeller atılarak sayı Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile bir yıl içinde tamamlanacağı devlet sözü olarak verilmiştir.

MHP OLARAK  İÇİN ŞOV KISMINDA OLMADIK

 Genel başkanımız deprem bölgesini  Cumhurbaşkanımız ile birlikte defaten ziyaret etti.

 İlk zamanlarda sayın Bahçel’inin buralara  geç gittiği gitmediği şeklinde ciddi tenzilatlar yapıldı. Zaman şunu gösterdi ki Sayın genel başkanımızın  özellikle 17 Ağustos depreminden   tecrübesi burada  gitme zamanlama açısından doğru  bir karar olduğun ortaya koydu.

Orada bizzat arama kurtarma yapmayacak gezme görme   maksatlı ziyaretlerin bölgedeki depremzedelere enkaz altındakilere hiçbir faydası olmadığını  bir çok yerde yolların tıkanıp arama kurtarma ekiplerinin  olay yerine saatlerce yanaşamadığını hepimiz gördük tecrübe edindik. MHP olarak için şov kısmında olmadık. Bölgede çalışan arkadaşlar paylaşımda da bulunmadı sadece üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bu gösteriş işi değil  enkaz altında kalanların  canlarına yetişme enkazdan  kurtulanların  hayatlarını idame ettirebilmesi  için yapılan insani bir durumdu. Siyasi bir görev değildi.

 Her kurumun sosyal sorumluluk  insani görevler  vardır bular siyaset dışıdır.  Bu süreçte çok yalan gördük, sosyal medyada gördük haberlerde gördük bu yalanlar tabiki kısa sürede gerçeklere dönüşmek zorunda kaldı. Sürekli infial oluşturma manipülasyon yapıldı.

 Polatlı Ankara’mızın göz bebeği,  Polatlı’ya gelen depremzede vatandaşlarımızın barınma gıda  ihtiyaçlarını karşılayan Polatlılara  misafirperverliklerinden dolayı    çok teşekkür ediyorum “dedi.

MUHALEFET EYT KONUSU İÇİN ÇÖZÜLEMEZ  DİYEREK  KÖPÜRTTÜ

Karakaya “ EYT  son  5-6 yıldır   toplumda  ciddi rahatsızlık oluşturmaya başlamış  kanayan bir yara  ya dönüşmüştü. 2018 seçimlerinde tüm partiler EYT sorunun çözülmesi için seçim beyannamelerinde bazı taahhütlerde bulundular.

2018 yılı Cumhurbaşkanlığı hükümet siteminin kurulması ile  birlikte   meclis   yasama yürütme faaliyetlerine  başladığında  muhalefetin en çok üzerinde durduğu konu EYT oldu. EYT konusunun  hiç  bir   şekilde çözülemeyeceğini düşünüyorlardı.

Bu konuyu sürekli gündeme taşıyarak köpürttüler.  EYT’nin    çözülmesi mümkün değil diye ilk günden bu konu üzerinde geldiler. Cumhur ittifakı olarak  Zamanlama ve takvim olarak önümüzdeki, dönemde  2018-2023  döneminde çözülecek dedik, deprem dolayısı ile gecikti sonuç itibariyle EYT çözüldü.  Muhalefet çok rahatsız olmaya başladı. Cumhur ittifakı yıllanmış kangrene dönmüş EYT gibi pek konuyu çözdü hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MİLLETİN MESAİSİNİ HİÇ EDENLERDEN HESAP SORULSUN

Altlı masa da yaşanan  gelişmelere ilişkin açıklama  yapan Karakaya   “Adayımız belli kararımız net. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep  Tayyip Erdoğan. Son parti kongremizde cumhur ittifakı olarak  adayımızın kim olduğunu açıkladık. Sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli  2023 seçimlerinde adayımızın Sayın Erdoğan olduğunu ifade etti. Genel başkanımızın yolu yolumuz sözü sözümüz dedik ve o günden bugüne  Cumhurbaşkanı adayı hiçbir tartışmaya konu olmadı anlaşmazlık söz konusu olmadı. Cumhur ittifakı bu millete hizmete  etme noktasında mesai harcadı.

karşı tarafta oluşan Millet  ittifakı  bir çok benzememizin bir araya gelmesi ile bir  yol tutturdu. Son üç yıldır 6 masadan kurulmadan önce her gün akşam televizyonlarda bu ittifakın  her gün erken seçim çağrılarına muhatap  kaldık. Amaçları Cumhur ittifakının enerjisini almaktı, başka şeylerle oyalamaktı.

 Bir türlüde bir aday ortaya çıkaramadılar. 12Şubat  2022   aradan bir yıl geçti  son bir yılda masa kuruldu ,adına   altılı masa dediler  biz buna  masanın altındakilerini de saymak gerekir dedik. Bu mas da  bir yıl boyunca bu milletin mesaisini  hiçbir oturumda Türkiye’nin sorunları çözümü bağlamında hiç bir şey konuşulmadı  konuşulan tek şey altılı masanın adayı km olacak?

 Milletin  mesaisini siyasetin mesaisini hiç edenlerden hesap sorulması lazım. Altılı masa anlıyoruz k dağıldı.

 İyi parti altılı masaya bir iyilik yapacak demiştim hatta gündem oldu  . Bugün bu olayı duyunca  altılı masaya İyi Parti’den  iyilik tsunamisi geldi. Başından beridir bekliyordum bu öngörü falan değildi her şey başından belli geliyordu buna CHP’ liler inanmak istemedi.”dedi

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR