Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberİYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİLER,MHP'YE GEÇTİLER

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİLER,MHP’YE GEÇTİLER

Spread the love

İYİ PARTİLİ ÜYELER MHP SAFLARINA KATILDI

İyi Parti’den istifa ederek MHP’ye geçen belediye meclis üyesi aday adayları ve üyelere rozetleri takıldı.

Çok sayıda iyi partili üye rozet takma töreni ile resmen MHP’li oldu.

Eski İyi Partili yeni MHP ‘li üyelere rozetleri MHP Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı ve MHP ilçe yönetimi tarafından takıldı.

Polatlı da 31 Mart seçimlerinde belediye başkan aday adayları ve belediye başkan adayının partilerinden istifa etmesi ile birlikte İyi Parti Polatlı da peş peşe istifalar geldi. İyi Parti’den Polatlı belediye meclis üyesi aday adayları olan isimler ile birlikte parti üyesi çok sayıda kişi istifa dilekçelerini verdi. Önceki gün düzenlenen rozet takma töreni ile İyi Parti’den MHP ‘ye geçen vatandaşlara MHP Polatlı ilçe başkanlığı, ülkü ocakları başkanlığı ve Cumhur ittifakı MHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Levent Çağlancı tarafından rozetleri takıldı .

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Polatlı ilçe baskanlığından yapılan açıklamada “Türk Dünyasının Bilge Lideri, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in çağrısı Polatlı’da yanıt bulmaya devam ediyor. İp’den istifa ederek partimize üye kayıtlarını gerçekleştiren hemşehrimlerimize MHP rozetlerimiz İlçe Başkanımız Mehmet Aşcı, Cumhur İttifakı Belediye Başkanımız Levent Çağlancı Ve Polatlı Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Volkan Tezcan tarafından takıldı. Hemşerilerimize üye kayıtlarının hayırlı olmasını diliyoruz.

Ayırmadan, Ayrışmadan, Canla, Başla Polatlı ” ifadelerine yer verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR