Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberİYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETTİ CHP ADAYINI DESTEKLEYECEK

İYİ PARTİ’DEN İSTİFA ETTİ CHP ADAYINI DESTEKLEYECEK

Spread the love

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ,YILDIZKAYA’YI DESTEKLEME KARARI ALDI

İYİ Parti Polatlı belediye baskanlığından çekilerek iyi Partiden istifa eden Zuhal Babaözü ,CHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Mürsel Yıldızkaya’yı destekleyecek. Babaözü Yıldızkaya ile bir araya gelerek seçimlere ilişkin istişare de bulunduğunu açıkladı.

İyi Parti’nin Polatlı Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan daha sonra İyi partinin çizgisinden saptığını ileri sürerek İyi Parti’den istifa eden Zuhal Babaözü ,CHP saflarında.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “

Türk milletine hizmet etmek için yola çıktığım İYİ Partinin son gelişen olaylar ile çizgisinden saptığını üzülerek görüyorum Türk milletine hizmeti bir nefer olarak sürdüreceğim.İyi Parti Polatlı belediye başkan adaylığımdan çekiliyor ve üyeliğinden istifa ediyorum”ifadelerine yer vermişti.

İstifası ve adaylıktan çekilmesinin ardından Babaözü Polatlı da CHP Polatlı Belediye Başkan Adayı Mürsel Yıldızkaya’yı destekleyeceğini açıkladı.

YILDIZKAYA’YI DESTEKLEME KARARİ ALDI

Zuhal Babaözü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Polatlı Belediye Başkanı Sayın Mürsel Yıldızkaya’yı ziyaret ederek, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Ve Polatlı’mızın geleceği için önem arz eden bu seçimde Sayın Yıldızkaya’yı destekleme kararı alarak, yanında olduğumuzu kendisine bildirdik.” Dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR