Cuma, Mart 29, 2024
Ana SayfaGündemHaberGÖNÜL SOFRALARI KURULUYOR

GÖNÜL SOFRALARI KURULUYOR

Spread the love

 POLATLI BELEDİYESİ  GELENEKSEL SICAK YEMEK DAĞITIMLARINA BAŞLIYOR

SPOT :24 Mart cuma günü Şentepe Mahallesi ile ilk gönül sofrası kuruluyor

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya tarafından ‘Ramazan Paylaşmaktır’ parolasıyla geleneksel hale getirilen Gönül Sofrası’nda her yıl olduğu gibi Ramazan Ayı boyunca vatandaşlara iftar saatine kadar sıcak yemek ikram edilecek. Ramazan Ayı’nın sonuna kadar sürecek olan dağıtımlar kapsamında her hafta üç farklı mahallede kurulacak olan Gönül Sofrası’nda Saat 18.00’dan itibaren tüm vatandaşlara yemek ikramı gerçekleştirilecek.

Bu sene itibariyle Ramazan Ayı’nın ilk Gönül Sofrası 24 Mart Cuma Günü Saat 18.00’da Şentepe Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde kurulacak. Kapalı Pazar Yeri alanına kurulacak olan çadırlarda binlerce vatandaşa yemek ikram edilecek. Polatlı Belediyesi yemekhanesinde günlük olarak hazırlanan menüler Ramazan Ayı’nın sonuna kadar belirli periyodlarla tüm merkez mahallelerde vatandaşlarla buluşacak. 26 Mart Pazar Günü Gülveren Mahallesi Yavuz Selim İlkokulu Bahçesi ve 28 Mart Salı Günü Esentepe Mahallesi Esentepe İlköğretim Okulu’nda 18.00 – 19.00 saatleri arasında kurulacak olan Gönül Sofralarındaki ikramlarla binlerce Polatlılı vatandaşın iftar sofralarına katkıda bulunulacak.

BAŞKAN YILDIZKAYA; “TÜM KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ GÖNÜL SOFRALARIMIZA DAVET EDİYORUM”

Konuya ilişkin açıklamasında ‘Biriz Beraberiz Kardeşiz’ vurgusu yapan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya; “Geleneksel hale getirdiğimiz Gönül Soframızı bu yıl farklı günlerde düzenli periyodlarla mahallelerimizin tümünde kuracağız. Gönül Soframızda şüheda torunu kıymetli hemşehrilerimize ‘Paylaşmak Berekettir’ parolasıyla mübarek Ramazan Ayı boyunca sıcak yemek ikramlarında bulunacağız. Tüm hemşehrilerimizi Gönül Sofralarımıza davet ediyorum. Bu mübarek ay boyunca sıcak yuvalarımızdan sağlık, bolluk ve bereketin eksik olmaması dileğiyle; Cenab-ı Allah’tan tuttuğumuz oruçları ve işlediğimiz hayırları kabul etmesini diliyorum. Dualarımız Müşterek, Kardeşliğimiz Daim, Ramazan Ayımız Mübarek Olsun.” İfadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR