Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberGENÇLERE HEDEFLERİ  YOLUNUNDA   MEŞALE YAKTILAR

GENÇLERE HEDEFLERİ  YOLUNUNDA   MEŞALE YAKTILAR

Spread the love

DUYGULARINIZ SİZİ DEĞİL  SİZ ONLARI YÖNETİN!

Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeleri konusunda uzman psikolog ve  Beştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun olmuş kariyer sahibi  isimleri  öğrencilerle buluşturarak YKS  öncesi “duygularımı yönetiyorum  ve kariyer basamaklarını tırmanıyorum” semineri ile geçlerle buluştular. Gençlerin büyük bir ilgi ve dikkatli dinledikleri seminerdi gençler kariyer hedeflerine  doğru bir yolculuğa çıkarıldı.

 Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu , Kız Meslek Lisesi   gençleri ile buluştular.   Polatlı Belediyesi  Meclisi  Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu   tarafından başarıyla yürütülen Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında Beştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ‘Duygularımı Yönetiyorum ve Kariyer Basamaklarını Tırmanıyorum’ Eğitim Semineri verildi.

 Seminere Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyeleri, Serpil Öztürk, Canan Türker, Fatma Erten , Seda Aşıbol, Beştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idari kadro , öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Seminerde , Psikolog Hilal Kabasakal, ‘Duygularımı Yönetiyorum ve Kariyer Basamaklarını Tırmanıyorum’ seminerine ilişkin  gençlerle  hem sohbet etti hem de  eğitim verdi. Beştepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden  geçmiş yıllarda mezun olmuş,  grafiker Suzan  Demirtaş,  kuaför Başak Arman,  Okul öncesi öğretmeni Büşra Altun  gençlerle eğitimleri ve bölümleri noktasında  hedeflerine nasıl ulaştıklarını anlattılar.

ÖZTÜRK “SİZLER BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ”

 Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu   Başkanı Serpil Öztürk , öğrencilere yönelik  yaptığı konuşmada “ Güçlü toplumlar güçlü kadınlar le var olur.  Sizler duygularınızı doğru yöneterek , doğru tercihler yaparak , toplumda sosyal, siyasal  ve ekonomik alanda güçlü, ayakları yere basan  bireyler   olmalısınız.  Sizlerin hayatına bu yönde bir meşale yakmak istedik. Sizler çok değerlisiniz, sizler geleceğin annelerisiniz  ve gelecek nesiller siz yetiştireceksiniz bu da başta eğitim ile olur.   Bizlerde kadın Belediye meclis üyeleri olarak  bu konuyu siyaset üstü kabul edere Polatlı da kadının  toplumda güçlü olabilesi  için sorunların tespiti ve çözümleri noktasında  yerel eşitlik eylem planı kapsamında projeler geliştirdik. Bu projeleri hayatı geçirerek Polatlı Belediyesi adına kasın dostu kent unvanı alabilmek adına tüm gayretimizle çalışıyoruz” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR