Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberESNAF ODASINDAN VATANDAŞA ÇAĞRI VAR!

ESNAF ODASINDAN VATANDAŞA ÇAĞRI VAR!

Spread the love

VATANDAŞA “KIRTASİYE ALIŞVERİŞİNİ YEREL ESNAFTAN YAPIN”ÇAĞRISI

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Davut Yaşar okulların açılmasına kısa bir süre kala   Polatlı halkına çağrıda bulundu; “Kırtasiye ve tüm okul ihtiyaçlarınızı ilçemizde kırtasiyeci esnafımızdan yapın. Pek çok noktada artık esnafımızın tezgahında bulunan pek çok ürün bulunuyor. Ancak şunu unutmayın, yerel esnafımız kazanırsa, biz kazanırız” diye konuştu.

2023-2024 Eğitim öğretim yılına  sayılı günler kaldı. 2023-2024 Eğitim öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Davut Yaşar  “Kırtasiye ve tüm okul ihtiyaçlarınızı ilçemizde kırtasiyeci esnafımızdan yapın”dedi.

ALIŞVERİŞTE GÜVENİLİR VE YEREL ESNAFI TERCİH EDİN

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Polatlı Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Davut Yaşar, Polatlı halkına seslenerek, her türlü gıda ve tüm tüketim malları alışverişlerinde yere esnafların tercih edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yaşar “Yerel esnafın desteklenmesiyle birlikte ilçe ekonomisine büyük katkı sağlanır. Yerel esnafımız her şeyin en iyisini, kalitesini zaten tezgahlarında müşterilerine sunuyor. Birkaç kuruşluk fark için sermayesinin tamamını yine burada kazanıp bu şehirde harcayan esnaflarımızın yerine başka noktalardan yapmayalım. Yerel esnaftan yapılan satın alımlarla, yereldeki büyümeye katkı sağlamış olacağız. Bu kapsamda İlçe halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya özen göstermeye davet ediyoruz” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR