Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberENGELLİ GENÇLER TERHİS OLDU

ENGELLİ GENÇLER TERHİS OLDU

Spread the love

 ENGELLİ BİREYLERE TERHİS BELGESİNİ VERDİ

 Polatlı da 11 engelli birey geçtiğimiz günlerde bir günlüğüne de olsa asker olmanın haklı gururunu yaşadılar.  Engelli bireyler  yemin törenin ardından terhis belgelerini aldılar.

 Polatlı Kaymakamı  Murat Bulacak, ‘‘10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası’’ kapsamında; Topçu ve Füze Okulu Komutanlığı’nda düzenlenen Temsili Askerlik Uygulaması yemin törenine katılarak terhis belgesi verdi.

Tören, Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesiyle başladı. Bir günlüğüne asker olma sevinci yaşayan engelli gençler Türk Bayrağı ve silah üzerine el koyarak yemin etti. Vatani görevlerini başarıyla tamamlayan engelli askerlerin terhis belgeleri ise Kaymakam Murat Bulacak ile beraberindeki protokol üyeleri tarafından verildi.

ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ VE GENÇLERİMİZE BÖYLE BİR GÜNÜN YAŞATILMASINDA GÖSTERMİŞ OLDUĞU ÇABADAN DOLAYI ÖZELLİKLE TÜM AİLELERİMİZİ TEBRİK EDİYORUM

Askerlik sevincini yaşayan özel gençleri tebrik eden Kaymakam Murat Bulacak; ‘‘Bütün ailelerimizin, gençlerimizin titizlikle takip ettiği askerlik kurumuna ve Türk ordusuna yönelik teveccühün daim olduğunun ifadesi olarak bu atmosferi paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Milletimizin, Türk ordusu, Türk askeri, Türk polisi, Türk Jandarmasına yönelik teveccühü güvenliğimizin harcıdır. Özel çocuklarımız ve gençlerimize böyle bir günün yaşatılmasında göstermiş olduğu çabadan dolayı özellikle tüm ailelerimizi tebrik ediyorum. Organizasyonu yapan başta Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tuğgeneral Ahmet İbiş olmak üzere Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bütün kademelerinde görevli tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Törene katılıp, yemin ederek milli değerlere yönelik bağları ve teveccühünü ifade eden Mehmetçiğe teşekkür ediyorum. Mehmetçik ruhunun daim olması temennisi ile hepinizi muhabbetle selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

Topçu ve Füze Okulun da gerçekleştirilen yemin törenine,  Kaymakam Murat Bulacak, Topçu ve Füze Okulu Komutanı Tuğgeneral Ahmet İbiş, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Güleç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erkan Çinar, engelliler ve aileleri katıldı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR