Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberÇOCUKLAR BAYRAMINI KUTLADI

ÇOCUKLAR BAYRAMINI KUTLADI

Spread the love

 POLATLI DA 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yılı Polatlı da renkli görüntüler  eşliğinde  coşku içinde kutlandı. Polatlı Recai Moray Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen  kutlama  töreninde   çocuklar hünerlerini sergiledi protokol çocuklara  alkışları ile eşlik etti. Polatlı Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç,  tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yılı Polatlı  da törenlerle kutlandı. Törenlerin ilk adresi Cumhuriyet Meydanı oldu. Milli Eğitim  müdür İmralı Kaloç ,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. Yılında Atatürk Anıtına saygı çelengini sundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri  Necmettin Erbakan Kapalı Spor salonunda devam etti.

 Törene  Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak,  Garnizon Komutanı  Tuğgeneral Ahmet İbiş, Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Güleç,   Tugay komutanı  Tuğgeneral  Abdullah Katırcı, Jandarma Komutanı Erkan Çinar, Emniyet Müdürü Murat Güneş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, Siyasi Parti ilçe temsilcileri,  eğitim camiası ve vatandaşlar katıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103.yıl kutlama töreninde  günün anlam ve önemine  ilişkin  konuşmayı   İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç  yaptı .

ÇOCUKLAR SİZLERİ ÇOK SEVİYOR VE GÜVENİYORUZ

 Kaloç “   Sevgili çocuklar  sizler milletimizin  umut çiçekleri, aydınlık yarınlarımız güçlü kollarısınız. Bu bakımdan sizlerin sağlıklı eğitimi ve mutlu bireyler  olarak hayatınıza devam etmeniz en büyük arzumuzdur. Hedefimiz sizleri özgürce düşünen inisiyatif alabilen, sorgulayan, kendi toplumunun  ve evrensel  anlayışın doğrularından  haberdar olan, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler  olarak yetiştirebilmektir.  Bunu başarabildiğimiz takdirde  bugünün çocukları  yarının gençleri olarak sizler  ülkemizin sadece zenginliği değil, gelişen potansiyelin kaynağı olacaksınız. Sizleri çok seviyor ve güveniyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve  Çocuk Bayramınızı kutluyorum” dedi.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı  Öğrenciler tarafından hazırlanan şiir halk oyunları ve çeşitli gösterilerle devam etti.  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile ilçe genelinde düzenlenen  resim şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR