Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP’NİN   POLATLI KURMAYLARI YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

CHP’NİN   POLATLI KURMAYLARI YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

Spread the love

 AVCI VE OVACIK BAŞKAN YAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

 CHP  Polatlı teşkilatından Başkan Yavaş’a ziyaret. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Polatlı ilçe Başkanı Bilal Ovacık  ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Selami Ovacık , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı ve CHP Polatlı Belediyesi ve Ankara Büyükşehir belediyesi meclis üyesi Selami Ovacık’ı makamında ağırladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Polatlı ilçe Başkanı Bilal Ovacık  ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Selami Ovacık , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile bir araya geldi.  Ziyarette Polatlı’ya ilişkin konular masaya yatırılarak   Polatlı da bulunan depremzedelere ilişkin konuşuldu. CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Avcı ziyarete ilişkin “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ettik. Deprem bölgesinde insan üstü bir gayretle emek veren ve tüm ekipmanları ile bölgedeki yurttaşlarımızın yanında olan Ankara Büyükşehir Belediyemiz, Ankara ve Polatlı’ya gelen ve depremden etkilenen ailelerimize ilk günden bugüne destek olmaya devam ediyor. Bu yoğun mesaisinde, bizlere zaman ayırdığı için kıymetli Başkanımıza teşekkür ediyor, Türkiye’ye örnek çalışmalarında sonsuz başarılar diliyoruz”dedi.

 OVACIK : POLATLI SORUNLARI İLE İLGİLİ İSTİŞAREDE BULUNDUK

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ve Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Selami Ovacık ise “ ABB başkanımız sayın Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret ettik, Polatlı sorunları ile ilgili istişarede bulunduk. Dört yıllık görev süresince Ankara halkının tüm sorunlarının çözümünü kendisine görev edinen başkanımızın Deprem bölgesindeki çalışmaları da takdire şayandır, Cumhurbaşkanı yardımcılığı görev tanımından dolayı da kendilerine başarılar diliyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR