Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberCHP BLOK LİSTE İLE TEK ADAYLI SEÇİMİ TAMAMLADI

CHP BLOK LİSTE İLE TEK ADAYLI SEÇİMİ TAMAMLADI

Spread the love

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe  Teşkilatı  13. Olağan kongresini tamamladı.  Tek adaylı gidilen kongrede  mevcut başkan Bilal Avcı başkanlığını tazelerken seçim blok liste  ile yapıldı. 13olahan kongrede CHP Polatlı ilçe başkanlığı yönetim kurulu listesindeki  bir önceki dönem görev alan  pek çok isim değişirken başkan  Avcı yerini korudu. Polatlı olağan kongre de  geçmiş yıllarda ilçe başkanlığı yapmış isimler   CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirileri ile değişim istediklerini deklare ederek parti içi hesaplaşma yaptılar. Delegelerin  eleştiri yağmuruna tuttuğu  CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ardından CHP li milletvekilleri de Eleştirilerden nasibini aldı.

AVCI TEK  ADAY OLARAK GİRDİĞİ SEÇİMDE BAŞKANLIĞINI  TAZELEDİ

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı 13. Olağan genel kurulunu hafta sonu gerçekleştirdi.   CHP İlçe başkanı Bilal Avcı’nın tek aday olduğu kongrede delegeler  blok liste ile  Başkan Avcı’yı yeniden ilçe başkanı seçti.

 Kongreye, CHP Ankara milletvekilleri Gamze Taşçıer, Onur Konulap , Aliye Tirmisi Ersever  ,CHP  Ankara il yönetim kurul üyeleri,  CHP Polatlı delegeleri,  geçmiş dönem parti yöneticileri,   siyasi parti ilçe temsilcileri , STK temsilcileri, Muhtarlar ve partililer katıldı. 

 Yönetim kurulu  ve il delegelerinin seçildiği kongrede  CHP İlçe Başkanı Bilal Avcı 2024  yerel seçimlerine yönelik  bir dizi mesajlar verdi. 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK YEREL SEÇİMDE POLATLI’YI SOSYAL DEMOKRASİ İLE HEP BİRLİKTE TAÇLANDIRACAĞIZ

   Avcı “Altı okumuzun temsil ettiği ilkelerinizin güneşinin bir kez daha ve yeniden Duatepe’den doğacağı inancı, gelecek güzel günlerin umuduyla sizleri selamlıyorum .13. Olağan Kongremize hoş geldiniz Kuvayı Milliye ruhunun zaferle taçlandığı, bağrından Sakarya Zaferi’nin anıt gibi yükseldiği Polatlı’dan en gür biçimde sesleniyoruz; Çağdaş Türkiye’yi buldozer gibi ezip geçmek planları yapan bir zihniyetle yerelde ve genelde her cephede mücadele için gün Cumhuriyet Halk Partisinin etrafında birleşme günüdür. Çünkü bizim köklerimiz, Kuvayı  Milliyedir.  Anadolu ve Rumeli Müdafi Hukuk Cemiyetidir.9 Eylül 1923, Kuvay- i Milliye ruhunun ve Anadolu Rumeli Müdafi Hukuk Cemiyeti’nin Cumhuriyet Halk Fırkasına dönüştüğü gündür. CHP, Atatürk’ün aydınlanma devrimlerinin Meclis içinde oluşmasında ve bu çağdaşlaşma hareketinin halk kitlelerine yayılmasında en zor ve en etkin görevleri yüklendi. Karşı devrimcilerin bugünkü uzantılarına karşı da tarihi görevler üstendi. Öncelikle kurtuluşunda etkin bir biçimde görev aldığı Türkiye Cumhuriyeti’nin ülke bütünlüğünü ve milli sınırlarını korumak.  

ATATÜRK’ÜN MÜCADELESİNİN CUMHURİYET SEVDASININ GÜNEŞİ POLATLI’DAN DUATEPE’DEN DOĞMUŞTU

Kuruluşunda da etkin bir biçimde görev aldığı laik ve çağdaş Cumhuriyetimizin temel ilkelerini ve felsefesini savunmak ve korumak… Atatürkçüler, yurtseverler, çağdaş Türkiye sevdalıları, aralarında farklılıkları ve küçük çelişkileri bir yana bırakmalıdırlar. Bugün ülkemizin sadece ekonomisi ,eğitimi değil, sosyolojik yapısı üniter yapısı, hukuk devleti, yargı bağımsızlığı tehdit altındadır. Gün Cumhuriyet Halk Partimizin etrafında birleşme günüdür. Artık kökenleri Kuvayı Milliye’de olan büyük CHP’yi yeniden yaratma günüdür. Atatürk’ün mücadelesinin Cumhuriyet sevdasının güneşi Polatlı’dan Duatepe’den doğmuştu. Bu topraklar bütün zamanlarda hoşgörünün, barışın, kardeşliğin olduğu kadar zulme, zorbalığa ve haksızlığa karşı mücadelenin de coğrafyası olmuştur. Gücünü beraberliğinden alan, herkesi kucaklayan, altı okumuzun temsil ettiği ilkelerimizin güneşi de yeniden ve bir kez daha Duatepe’den doğacaktır.

AKIL VE VİCDANA DAYANAN YÖNETİM ANLAYIŞIN!, SOSYAL DEMOKRASİ İLKELERİNİ POLATLI’YI YAŞANIR BİR KENT YAPABİLMEK ADINA HEDEFLERİMİZİN EN ÖNCESİNE KOYUYORUZ

 2019 yerel seçimler öncesinde göreve geldik. Zor zamanlardan birlikte geçtik. ilçe binamızı ilçe merkezi haline getirmek için gayreti hep birlikte verdik. Pandeminin en yoğun zamanlarında toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerini yine birlikte gösterdik. Hep sahadaydık. Öbek Örgütlenmesi çalışmamızla da birlikte 40 bin hane ziyaretini birlikte gerçekleştirdik. Deprem felaketinde tek yürek olduk. ilçe Başkanlığımız insan üstü gayretlerin merkezi oldu. Genel seçim sürecinde sandık güvenliğine büyük özen gösterdik. 2019 Yerel Seçimlerinde 11 Büyükşehir, 10 il ve 191 ilçe belediyesini kazanırken Cumhuriyet Halk Partisi hamaset, korku siyaseti, kimlik siyaseti kutuplaştırıcı bir siyaset üzerinden kurulan stratejiyi yerle bir etti. Merkezine insanı, toplumun sorunlarını, çözüm önerilerini alan, akıl ve vicdana dayanan yönetim anlayışın!, sosyal demokrasi ilkelerini Polatlı’yı yaşanır bir kent yapabilmek adına hedeflerimizin en öncesine koyuyoruz. 

YEREL SEÇİMDE POLATLI’YI SOSYAL DEMOKRASİ İLE HEP BİRLİKTE TAÇLANDIRACAĞIZ

Ülkede ekonomi çökmüş Kamu sistemi çökmüş Ücret sistemi ve gelir dağımı dengesi çökmüş Ahlak ve inanç çökmüş Eğitim sistemi çökmüş Adalet sistemi çökmüş Bunca yıkıntının ardından ayakta kalan Cumhuriyet Halk Partisi için birlik, beraberlik ve bütünleşmek zamanıdır. Önümüzde çok önemli bir dönüm noktası yar. Bu hedeflerimize giden yolda bütün örgütlerimize çok önemli rol düşüyor. Durmadan, yorulmadan ev ev, kapı kapı dolaşarak yerel seçimlerde de yine en yüksek oylarla, inşallah belediye seçimlerini kazanacağız. Ben inanıyorum ki bunun için her birimiz üzerine ne düşünüyorsa yapacaktır Cumhuriyet Halk Partisi olarak Yerel seçimde Polatlı’yı Sosyal Demokrasi ile hep birlikte taçlandıracağız. Katılımlarınız için teşekkür ediyor, kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yaşasın örgütlü mücadelemiz, yaşasin Cumhuriyet Halk Partisi”ifadelerine yer verdi.

13. olağan genel kurulda yapılan seçimle  ,CHP İlçe  Başkanı Bilal Avcı

Yönetim kurulu asıl listesi: Sevinç Altay, Aynur  Ateş, Suat Bağlan, Recai Başar, Yiğithan Bulut, Melih Çınar, Yusuf Dalkılıç, Murat Deniz, Bülent Kirinç, Sibel Koçak, İlknur Oğuzlar, Selmaz Özen, Dilan İrem Sezen, Mehmet tekin, Giray Temurer,Mevlüt Yağlıkara

 İL DELEGELERİ : Bilal Haşim avcı, Ayhan Atalay, Aynur Ateş, Tufan Bural, İbrahim Doğan, Ünal Ecer, Erdoğan Özmen, Ömer Lütfü Türker.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR