Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBULAT : MECLİSTE GENÇLERİN SESİ OLACAĞIM

BULAT : MECLİSTE GENÇLERİN SESİ OLACAĞIM

Spread the love

CHP MİLETVEKİLİ ADAY ADAYI BULAT “ GENÇLERİN SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ BİLİYORUM”

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili aday adayı Yiğithan Bulat, CHP Polatlı ilçe başkanlığını ziyaret etti. CHP İlçe Bakanı Bilal avcı ve parti yöneticileri le istişarede bulunan genç aday adayı seçim değerlendirmesi yaptı.

CHP Ankara 1. Bölge’den milletvekili aday adayı olan genç yazılımcı Yiğithan Bular, CHP Polatlı ilçe başkanlığında CHP ilçe yönetimi ile buluştu. Genç yaşta milletvekili aday adaylığı oluşuna ilişkin değerlendirmeler yapan Bulat, içlerinden biri olarak genç arkadaşlarımızın sorunlarını beklentilerini ve ne istediklerini çok iyi biliyorum ve mecliste onların sesi olacağım” dedi.

CHP Polatlı ile başkanı Bilal Avcı ve parti yönetimi eşliğinde yapılan sohbette sesçim noktasında bir dizi fikir alışverişleri yapıldı. Bulat “ Polatlı’nın evladıyım , Ankara 1. Bölge milletvekili aday adayıyım. yazılımcı olmam hasebiyle bazı platformlarda Gençlerle bir araya gelip sosyal medya üzerinde genlerimizin sesini duyurmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin s orunlarını mecliste dile getirmek için çalışmalar yapacağız. Bu süreçte il ve ilçe örgütleri ile birlikte çalışacağız. Neden bu yaşta aday adayı olduğuma dair soru işaretleri oluşabilir. Bu soru işaretlerinin zamanla gidereceğimi düşünüyorum Yazılımcı olarak genlerin sorunları ev taleplerini ele alacağım. Neden gençlerin sorunlarını ele alacağım.? Psikolojide çocuk gelişimi üzerine şöyle bir anekdot vardır; çocuklarla iletişim kurabilmek için çocuklarla fiziksel olarak aynı seviyeye inmeniz öz göze bakmanız gerekir. Bu düşünce ile gençlerin içinden biri olarak onları daha iyi anlayacağım ve sorunlarını bildiğim için bu yola çıktım. Mecliste inşallah gençlerin sesi olacağım” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR