Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBİR YILIN EMEĞİNE BÜYÜK BEĞENİ

BİR YILIN EMEĞİNE BÜYÜK BEĞENİ

Spread the love

HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİNİ AÇTI

  Polatlı Halk Eğitim Merkezi 2022-2023 Eğitim öğretim yılı   yıl sonu sergisini açtı. Kursiyerlerin eğitim öğretim dönemi boyunca hazırladıkları el emekleri göz nuru el sanatları sergide yerini aldı. Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda açılan sergiye ilgi büyük oldu.   Yıl Sonu sergisinde Halk Eğitim Merkezinde  eğitim alan 18 bin 734 kursiyer ve  usta öğreticilerin  ürünleri  tam not aldı.

  2022-2023  Eğitim öğretim yılı Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi açıldı.  Eğitim öğretim dönemi boyunca çeşitli branşlarda Halk Eğitim Merkezinde  kursiyer olan öğrencilerin eserleri sergilendi. 

 Polatlı’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Halk Eğitim Merkezi yıl sonu sergisi  ilçe protokolü ve kursiyerlerin katılımı ile gerçekleştirildi. Programa Polatlı Kaymakamı Murat Bulacak, Cumhuriyet Başsavcısı  Önder Güleç,  Belediye Başkan Yardımcısı Salih Tekeli ,Polatlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz Soydemir  ,kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri,  siyasi parti temsilcileri ,kursiyerler ve aileleri katıldı.

Halk Eğitimi Merkezinde açılan mesleki ve teknik kursların ürünlerinin yer aldığı  sergide bez dokuma, çarpana dokuma, kilim dokuma, dekoratif ahşap süsleme, ebru yapımı, el nakışları , ev tekstil ürünleri, giyim, seramik, sanat tasarım, resim alanlarında yıl boyunca açılan kursların ürünleri sergilendi.

Halk Eğitim Merkezinde  18 binden fazla kursiyer eğitim aldı 754  farklı branşlarda kurslar açıldı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR