Pazar, Nisan 28, 2024
Ana SayfaGündemHaberBerberlere saç kesimi ve renklendirme semineri

Berberlere saç kesimi ve renklendirme semineri

Spread the love

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Ankara Ticaret Odası (ATO 43.  Meslek Komitesi)  işbirliğiyle berberlere yönelik; “2024 Mesleki Başarının Formülü Saç Kesim Modelleri ve Renklendirme” üzerine “Osman Balcı Masterclass Eğitim Semineri” düzenlenecek.

ATO’da pazar günü yapılacak seminer hakkında bilgi veren Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, “Berberlik, rekabetin oldukça fazla olduğu, yeniliklere açık, devamlı dönüşüm gösteren bir meslektir. Bu nedenle istiyoruz ki hem oda  üyelerimiz hem de ATO’da kayıtlı berberlerimiz yeni trendler hakkında bilgi sahibi olsun, gelişmelere uyum sağlasın. Bu anlamda eğitimler, berberlerimize mesleki anlamda yeni yaklaşımlar ve yeni beceriler geliştirmelerine yardımcı olacaktır. Eğitimin içeriği, berberlik mesleğinde başarıya taşıyacak öneri ve uygulamalar ve yapılması gerekenler, 2024 saç kesim teknik ve modelleri ile renklendirme üzerine olacak. Seminerimize, berber esnaf ve sanatkarlarımız ile yanlarında çalışan çırak ve kalfalarımız katılabilecek. Seminer, berberlerimize ücretsizdir. Verilecek seminerin sonunda katılımcılarımıza eğitim sertifikası verilecek. ATO 43. Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi Başkanı Ömer Sarıoğlu’na da işbirliği için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Seminere katılmak isteyen berberlerin Ankara Berberler Odasını arayarak isim yazdırabileceğini belirten Kara, Osman Balcı Masterclass Eğitim Seminerinin, Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu’nda 17 Aralık Pazar günü 13.00’de başlayacağını ve 18.00’e kadar da devam edeceğini sözlerine ekledi.

Hbr-Aysun Yılmaz Benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR