Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBELEDİYEDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR

BELEDİYEDEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE İFTAR

Spread the love

BAŞKAN YILDIZKAYA ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ AĞIRLADI

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Şehit ve gazi aileleri ile buluştu.  Polatlı Konak’ta gerçekleştirilen iftar programında Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ve eşi Şaduman Yıldızkaya davetlileri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendi. Başkan Yıldızkaya “Ramazan-ı Şerif dolayısıyla düzenlediğimiz iftar yemeğinde şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle buluştuk. Cenab-ı Allah dualarımızı kabul etsin, tüm şehitlerimizin mekanları cennet, ruhları şad olsun”dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ev sahipliğinde şehit ve gazi ailelerine iftar verildi. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya eşi Şaduman Yıldızkaya ev sahipliğinde  Polatlı’da ikamet eden şehit aileleri, gazi aileleri ve gazileri misafir edildi.

İftar programına Kaymakam Murat Bulacak , Garnizon Komutanı  Ahmet İbiş Cumhuriyet Başsavcısı, Önder Güleç  POLŞAHDER Başkanı Savaş Dinçer, POLŞAHDER Yönetimi, şehit ve gazi aileleri katıldı. İftar saati öncesi  Kuran-ı Kerim  okundu.

“ŞEHİT AİLELERİMİZ VE KAHRAMAN GAZİLERİMİZLE BULUŞTUK”

İftarın ardından davetlilere hitap eden Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya “Ramazan-ı Şerif dolayısıyla düzenlediğimiz iftar yemeğinde şehit ailelerimiz ve kahraman gazilerimizle buluştuk. Cenab-ı Allah dualarımızı kabul etsin, tüm şehitlerimizin mekanları cennet, ruhları şad olsun.Cenab-ı Allah tuttuğumuz oruçları Allah kabul etsin. İnşallah Cenab-ı Allah bu şekilde kadir gecemize ve Mübarek bayram ulaşmamızı nasip eder. Bu salonu şereflendiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

HBR-AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR