Cumartesi, Mayıs 18, 2024
Ana SayfaGündemHaberBELEDİYE YENİ  HİZMET BİNASI KAPILARINI  VATANDAŞA  AÇTI

BELEDİYE YENİ  HİZMET BİNASI KAPILARINI  VATANDAŞA  AÇTI

Spread the love

”YILDIZKAYA: BU ŞEHRE MÜHRÜMÜZÜ VURACAĞIZ” DEMİŞTİ

 Polatlı Belediyesi yen hizmet binasına faaliyete geçti.  Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkya’nın  projeleri içerisinde yer alan ve kısa bir sürede inşaatı tamamlanan Belediye yeni hizmet binasında çevre  düzenlemesi de   son halini aldı.  Polatlı Belediyesi yeni hizmet binası hafta  mesaisine yeni yerinde başladı.  Yeni  Belediye binasını kapısı  dün itibariyle vatandaşa açıldı . Eski binada ise  geçici süre ile zabıta halkla ilişkiler cenaze  ve özel kalem müdürlüğü ile başkanlık makamı kaldı.

Selçuklu mimarisinden taşıdığı izlerle  modern yapısıyla Polatlı’nın en büyük prestij projelerinden biri olan  Polatlı Belediyesi  yeni  binası ı  hizmete  girdi. Polatlı Belediyesi personelleri hafta mesaisine yen binada başladı.  Yaklaşık 15 gündür taşınma işlemlerinin sürdüğü eski binada  birkaç  birim dışında tüm birimler yeni binada hizmete başladı.  Hem yeni binada hem de eski binada vatandaşın mağduriyet yaşamaması adına ilk etapta geçici bir süre eski binada da hizmet verilecek.  Polatlı Belediyesi başkanlık makamı da  dün itibari ile taşınma işlemelerine başladı ancak başkan Yıldızkaya henüz yeni binadaki makamına oturmadı.   

 ESKİ BİNADA VATANDAŞIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN PERSONEL BULUNUYOR

Belediye eski hizmet binasında cenaze, zabıta halkla ilişkiler ve özel kalem olmak üzere birimlerde ikişer personel halen hizmet veriyor.  Emlak  ve imar müdürlükleri   yeni binada hizmete başladı. Eski binada vezne olmaması hasebi ile emlak ve imar ile ilgili tüm işlemler  yeni hizmet binasında veriliyor.

 YILDIZKAYA  ŞEHRE MÜHRÜNÜ VURDU

 Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya 2020 yılında bir açıklamasında ve  “Polatlı Belediyesi binası gibi o görkemli yapıyı yapmak biz nasip olacak, bu şehre mührümüzü vuracağız”  demişti.  2023 yılının mart ayında ise  Polatlı Belediyesi yeni hizmet  binası vatandaşa kapılarını açarak hizmete başladı.

 YENİ BELEDİYESİ BİNASI ŞEHRE DEĞER KATACAK

Selçuklu mimarisinden taşıdığı izlerle ve kendine özgü modern yapısıyla Polatlı’nın en büyük prestijli projelerinden biri olan  eni Belediye Binası inşaatı tamamlandı.

 Polatlı’nın en önemli prestij projesi olarak anayol çevresinde bir cazibe merkezi oluşturacak olan Yeni Belediye Binası aynı zamanda şehrin trafik sorununa da büyük katkı sunacak. İkinci bir kent merkezi oluşturacak olan dev proje, şehir merkezinin trafik yükünü rahatlatarak Anadolu Bozkırının Parlayan Yıldızı Polatlı ismine yakışır bir Belediye Binası olacak.

Selçuklu mimarisinden taşıdığı izlerle  modern yapısıyla Polatlı’nın en büyük prestij projelerinden biri olan  Polatlı Belediyesi  yeni  binası  dev proje 18.000 m2’lik kapalı alanı, yüzlerce araçlık otoparkı ve yeşil alanları ile bulunduğu  lokasyona değer katacak.

Hbr AYSUN YILMAZ BENLİ   

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR