Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBEKAROĞULLARI :POLATLI’ DAN  TBMM’YE UZANAN EL OLACAĞIZ

BEKAROĞULLARI :POLATLI’ DAN  TBMM’YE UZANAN EL OLACAĞIZ

Spread the love

POLATLI’NIN   EVLADI  HEMŞEHRİLERİNE SESLENDİ  “  GÜN POLATLI İÇİN BİRLİK OLMA ZAMANDIR”

  Büyük  birlik Partisi  Ankara 1. Bölge milletvekili  adayları Polatlı da sahanın nabzını tuttu.  BBP Ankara 1. Bölge milletvekili adayı  Yavuz  Burak Bekaroğulları  Polatlı da hemşehrilerinin  elini sıktı destek istedi.   BBP  Ankara 1. Bölge Milletvekili  adayları Mikail Şahan, Hikmet Karaca  beraberliğinde memleketi Polatlı da   hemşehrileri ile buluşan  Milletvekili adayı Yavuz Burak  Bekaroğulları  Polatlı’da   tam  destek gördü. Polatlıda  hemşehrilerine seslenen  Bekaroğulları “ Gün birlik olma günüdür.  Baraj  yok birlik var.  Polatlı’dan TBMM’ye artık milletvekili gönderme zamanı geldi” dedi.

Büyük Birlik Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili adayları Polatlı’da seçim çalışması yaptı. BBP Ankara 1. Bölge milletvekili adayı  Yavuz  Burak Bekaroğulları  Polatlı da hemşehrileri ile hasbihal etti. Polatlı da esnafları ziyaret ederek  hayırlı işler dileyen BBP Ankara 1. Bölge milletvekili adayları  Polatlı da baraj yok birlik “var sloganı ile Milletvekili seçimlerinde yetki istediler. BBP Polatlı ilçe Başkanı Mustafa Kayış ve ilçe yönetimi beraberliğinde sahaya çıkan milletvekili adayları  Ankara , Atatürk, Eti caddeleri ile Galericiler sitesini ziyaret ettiler.

Polatlı’nın evladı   Büyük Birlik Partisi Ankara 1. Bölge milletvekili adayı Yavuz Burak Bekaroğulları “Polatlı’mız gerek tarım  gerekse ulaşım ve sanayileşme noktasında ciddi mesafeler almış  ve alma yada devam ediyor. Polatlı’mız  Türkiye’mizin   soğan ve buğday başta olmak üzere  tarımsal  ihtiyacını ciddi manada karşılamaktadır.  Polatlı hak ettiği yerde değildir,  Polatlı da ülke genelinde söz sahibi  olabilecek konumlara gelebilmelidir.  

 POLATLI İÇİN TAM ZAMANIDIR

Polatlı’mızın yılladır içinde uhde olan  Polatlılı bir milletvekili  için şimdi tam zamanıdır. Ben Polatlı’nın öz mü öz evladıyım.  Birlik olma zamanıdır.  Rahmetli genel başkanımızın Muhsin Yazıcıoğlu’nun bizlere emaneti olan  davamızı  ve partimizi  TBMM’de çok daha fazla milletvekili ile temsil etmek istiyoruz. Polatlı  bu seçimde yakaladığın  fırsatı kaçırma.   Gün birlik olma bir olma  zamanıdır.  Baraj yok birlik var “ sözleri ile hemşerilerinden  destek istedi.

 GENÇLERİMİZ BİZİM YARINLARIMIZ

 Özellikle  gençlerin eğitimi noktasında  ciddi adımların atılması  gerekliliğine dikkat çeken  Bekaroğulları “ gençlerimiz bizim için kıymetli. Gençlerimize iyi bir gelecek hazırlamak zorundayız. Gençlerimizin kaliteli  bir eğitim  almaları en doğal haklarıdır. Bizler  gençlerimizin önünü açacak onlara  eğitim dönemleri  ve mesleğe geçiş süreçlerinde  destek vermeliyiz.   Bir eğitimci olarak genlerimizin eğitimlerini önemsiyorum. Gençliğimiz her şeyimiz geleceğimiz yarınlarımız “dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR