Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberBAYRAMIN İLK 2 GÜNÜ EKMEK ÇIKMAYACAK

BAYRAMIN İLK 2 GÜNÜ EKMEK ÇIKMAYACAK

Spread the love

 BAYRAM ÖNCESİ EKMEĞİNİZİ  TEDARİK EDİN

Polatlı Kahveciler Lokantacılar Fırıncılar Ve Pastacılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş, Polatlı halkını bilgilendirmek amacıyla bayramda alınan kararlara ilişkin açıklama yaptı. Buna göre Ramazan Bayramının 1. Günü ve 2. Gününde Polatlı’da ekmek üretimi yapılmayacağını, çıkarılmayacağını belirtti.

Ramazan Bayramının 1. Günü ve 2. Gününde Polatlı’da ekmek üretimi yapılmayacak. Bayramın 1. Ve 2. günlerinde sonra fırınlar  ekmek üretimine başlayacak.

Polatlı Kahveciler Lokantacılar Fırıncılar Ve Pastacılar Odası Başkanı Hıdır Çavuş, Polatlı halkını bilgilendirmek amacıyla bayramda alınan kararlara ilişkin açıklama yaptı. Buna göre Ramazan Bayramının 1. Günü ve 2. Gününde Polatlı’da ekmek üretimi yapılmayacağını, çıkarılmayacağını belirtti.Çavuş; “Bayramın 1. ve 2. gününde ekmek çıkarılmayacak. Hemşerilerimiz20 Nisan arefe günü ekmeklerini iki günlük yetecek şekilde tedarik etsinler.   Bu anlamda bayramın 1. Ve 2. günlerinde fırınlarımız ekmek üretimine başlayacak.. Fırınlarımız 3 gün çıkaracak. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekmek tedariklerini yapsınlar”diyerek Polatlı halkının Ramazan Bayramını kutladı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR