Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAVCI’DAN GÜNEŞ MÜDÜR’E ZİYARET

AVCI’DAN GÜNEŞ MÜDÜR’E ZİYARET

Spread the love

Avcı ‘’ 178. Onur Yılınız Kutlu Olsun ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, yönetim kurulu üyeleri ve önceki dönem ilçe başkanı Sami Baykan ile birlikte, Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş’i makamında ziyaret etti. Avcı, Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş’e hayırlı olsun dileklerini ileterek, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Yıl dönümünü ve Polis Haftası dolayısıyla Güneş ve ekibinin, tüm emniyet mensuplarının anlamlı haftasını kutladı.

CHP ‘den Polatlı Emniyetine kutlama ziyareti. Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş’i makamındaki ziyaret eden CHP Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı  ‘’ Kıymetli İlçe Emniyet Müdürümüz sayın Murat Güneş, ekibi ile birlikte çok başarılı çalışmalara imza atacaktır. Bizler Polatlı’da eğitim, sağlık, sosyal programlar başta olmak üzere gerçekleştirilecek her tür çalışmada emniyet mensuplarımıza her zaman destek olacağımızı belirtmek isterim. Elimizden gelen desteği vermeye hazırız.’’ ifadelerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ Güneş müdürümüzün nezdinde tüm emniyet personelimize çalışmalarında başarılar diliyorum. 178. Onur yıl dönümleri kutlu olsun. ” dedi.
GÜNEŞ ‘’ HALKIMIZIN DESTEĞİ İLE VAR GÜCÜMÜZLE POLATLI’YA HİZMET ETMEYE GAYRET EDİYORUZ ‘’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Polatlı İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, “Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı sayın Bilal Haşim Avcı’ya nezaket ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Halkımızın desteği ile var gücümüzle Polatlı’ya hizmet etmeye gayret ediyoruz. Polatlılı kıymetli vatandaşlarımızla iletişimimizi en üste seviyede tutarak tüm sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle bu vazifeyi yerine getirmek üzere çalışıyoruz. Polis Haftamızla ilgili tebrikleri için de teşekkür ediyorum. Bu vesileyle mesai arkadaşlarımın, tüm emniyet mensubu meslektaşlarımın Polis haftalarını kutluyor, daim başarılar diliyorum. ” ifadelerinde bulundu.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR