Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberAVCI : KARAR FERASET SAHİBİ MİLLETİMİZİN

AVCI : KARAR FERASET SAHİBİ MİLLETİMİZİN

Spread the love

Avcı : Umutlu Bir Gelecek İçin Sizleri Sandığa Bekliyoruz  ‘

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde öncelikle gençler ve kadınlar olmak üzere tüm Polatlı’lı seçmenleri ailelerinin ve ülkenin geleceği için kararlarını sandığa yansıtmaları çağrısında bulundu.

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi için demokrasiye inanan, geleceğe dair umut besleyen, yarınların bugünlerden çok daha iyi olacağına dair inancı olan herkesi sandıkta kararlarını yansıtmasını beklediklerini ifade eden

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, ‘’ İlk tur bitti. Bu yeni bir seçim. Geçen tur bize oy atan her bir oyun sandığa gelmesini bekliyoruz. Bütün bir seçim süreci boyunca ikna ettiğimiz, kalplerine dokunduğumuz kararsız seçmenin oluşan kararını sandığa yansıtmasını bekliyoruz.  Muhalefete, geçen seçim 1. turda oy vermiş herkes gelip tekrar oyunu Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na verirse bu seçimi zaten kazanıyoruz. Bizler, sandıkları korumaya, sandığa gelmeyen kararsız seçmeni sandığa getirme konusunda gayret etmeye söz verdik. İlk turda başardık, yine başaracağız.” İfadelerinde bulundu.

AVCI, ‘’ HER BİR OYUN SANDIĞA GELMESİNİ BEKLİYORUZ ‘’

İlk turdaki seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 12’nin üzerinde oy kullanmamış seçmen olduğuna dikkati çeken Avcı,’’ Önceliğimiz sandığa gelmeyen seçmeni ikna etmekti. Projelerimizle, sözlerimizle buluşturmaktı. Bu seçim bir referandum haline gelmiştir. İşsizlik sürsün mü? Üç dört yerden maaş alanlar o maaşları almaya devam etsin mi? Yoksulluk sürsün mü? Faturalar, etiketler el yakmaya devam etsin mi? Ülkemiz geçici sığınmacıların kalıcı olduğu bir ülke olmaya devam etsin mi? Ev almak hayal, daha iyi bir kiralık eve geçmek düş olmaya devam etsin mi? Asgari ücret ülkenin yüzde 60’ının kaderi olmaya devam etsin mi? sorularının cevabını vereceğiniz oylar belirleyecek. Biz aziz Milletimizin ferasetine güveniyor ve tüm seçmenleri sandığa bu kararı vermeye bekliyoruz. ‘’ ifadelerine yer verdi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR