Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberATO BAŞKANI BARAN, TÜSİAV'IN 28. KURULUŞ YILI RESEPSİYONU'NA KATILDI

ATO BAŞKANI BARAN, TÜSİAV’IN 28. KURULUŞ YILI RESEPSİYONU’NA KATILDI

Spread the love

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal ile birlikte Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı’nın (TÜSİAV) 28. Kuruluş Yılı Kutlama Resepsiyonu‘na katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti Binası’nda gerçekleşen resepsiyonun açılışında konuşan ATO Başkanı Baran, TÜSİAV’ın 1995 yılından bu yana Türk sanayici ve iş insanlarının sorunlarına çözüm üretebilmek, ulusal ve uluslararası platformlarda etkin rol üstlenebilmelerini, gelişmelerini sağlayabilmek için çalışan önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, Ankara ve ülke ekonomisine katkı sağladığını söyledi. Baran, “ATO olarak bu ülkenin ve Başkentin ekonomisi için bir mücadelemiz var. Bu mücadelemizde de ne mutlu ki TÜSİAV ile kesişiyoruz. Bu uğraşta bizlere ve ekonomimize verdiğiniz destekler için sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ev sahipliğinde gerçekleşen, ATO Eski Başkanı Ahmet Çavuşoğlu ile Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı Ali Coşkun‘un da katıldığı resepsiyonda, TÜSİAV‘a katkılarından dolayı teşekkür plaketi alan katılımcılara plaketleri Baran tarafından takdim edildi.

Hbr-Ayşe Köksal

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR