Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaberATA İTTİFAKI  POLATLI DA BİRLEŞTİ

ATA İTTİFAKI  POLATLI DA BİRLEŞTİ

Spread the love

TÜRKİYE İTTİFAK PARTİSİ VE   VATAN HÜRRİYET PARTİSİ  POLATLI DA  ATA İTTİFAKINDA BİRLEŞTİ

Polatlı da ATA İttifakına Türkiye İttifak Partisi İlçe Başkanı İsa Yanok  , Vatan Hürriyet Partisi İlçe Başkanı Osman Karakütük ‘te katıldı.  Zafer Partisi ilçe  Sekreteri ve   ATA ittifakı sözcüsü Ahmet Torus  parti binası önünde yaptığı açıklamada “Türkiye İttifak Partisi , Vatan Hürriyet Partisi ile ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün adını aldığımız ve onun çizgileri doğrultusunda oluşturduğumuz ATA İttifakı adı altında ilçemizde birleşmiş olduğumuzu büyük bir şerefle sunarım”dedi.

 ATA İttifakı Polatlı da birleşti .  Zafer partisi Polatlı ilçe teşkilatında  bir araya gelen taraflar   açıklama yaptı. ATA İttifakı adına, Zafer Partisi İlçe Sekreteri ve İlçe Vekil Başkanı parti ve ATA İttifakı sözcüsü Ahmet Fatih Torus     yaptığı açıklamada “ “Bu kutlu davamızda bizlerle ittifak yapan gücümüze güç katan ; sevgili Türkiye İttifak Partisi İlçe Başkanı İsa Yanok  , Vatan Hürriyet Partisi İlçe Başkanı Osman Karakütük  Başkanlarımızı ve teşkilatlarını bu güzel dava kardeşlerimizi  aramızda görmekten büyük bir onur  ve mutluluk duyarız.Bu kutlu davada aynı amaç ve hedefleri güdüp Prof. Dr. Ümit Özdağ Hoca’mızın önderliğinde Türkiye İttifak Partisi , Vatan Hürriyet Partisi ile ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ‘ün adını aldığımız ve onun çizgileri doğrultusunda oluşturduğumuz ATA İttifakı adı altında ilçemizde birleşmiş olduğumuzu büyük bir şerefle sunarım. Yeni bir parti olmamıza rağmen Meclis Üye’miz ile gücümüze güç katmış bizden desteklerini yardımlarını esirgemeyen Meclis Üye’miz Ayla Kandemir’e de teşekkürlerimizi sunarız.Çok kısa bir zamanda Zafer Partisi Milletvekili Aday’larımızın Polatlı’mıza ziyaretleriyle daha coşkulu daha kalabalık daha güzel bir şekilde toplanacağımızı duyurmaktan da mutluluk duyarım.

ZAFER PARTİSİ VATANIMIZIN ŞANLI TÜRK MİLLETİ’NİN UMUDU OLMUŞ PROF DR. ÜMİT ÖZDAĞ ÖNDERLİĞİNDE KURULMUŞ BİR PARTİDİR

   Sizlere biraz Zafer Partisi’nden  hem partimiz hem de ittifakımız adına amaç ve hedeflerinden bahsetmek isterim . Zafer Partisi , ülkemizin güllük gülistanlık gibi gösterilip gittikçe kötüleşen durumu içerisinde haksızlıklara , adaletsizliğe , bozuk bir düzene dur demek adına ; tıpkı yıllar öncesinde ülkemiz karanlıklar içerisindeyken  ‘’Bir yiğit çıksa da vatanı kurtarsa ! ‘’  diye seslenen  ninelerimizin dedelerimizin sesi olan Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk gibi onun izinde tüm zorluklara meşakkatli yollara rağmen halkın sesi olmuş tıpkı Kuva-yi Milliye gibi Ayyıldız Hareketini başlatarak  , vatanımızın şanlı Türk Milleti’nin umudu olmuş Prof Dr. Ümit Özdağ önderliğinde kurulmuş bir partidir.

ÜLKEMİZİN BİRÇOK SORUNUNU DÜZELTMEK DAHA GÜZEL BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞMALAR YAPMAKTAYIZ

   Bizler Zafer Partisi olarak sadece sığınmacı politikamız yoktur ,sığınmacı politikamız başlı politikalarımızdan birisi olup ülkemizin birçok sorununu düzeltmek daha güzel bir gelecek için çalışmalar yapmaktayız. Zafer Partisi Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda ki amaç ve hedeflerini sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ Hocamız  mektubunda anlatmıştır.

   ÜMİT ÖZDAĞ KİMDİR ?

 Milli Birlik Komitesi’nin önde gelen üyelerinden olan çok kıymetli Kurmay Yüzbaşı  Muaffer Özdağ ve  Milliyetçi Hareket Partisi‘nin ilk kadın kolları başkanı Gönül Özdağ ‘ın oğlu olarak dünyaya geldi . 3 mart 1961’de Tokyo’da doğmuştur.Ted Ankara Koleji’nden sonra Münih’te Siyasal Bilgiler Eğitimi almıştır.
1997-1998 yılları arasında ABD’de Baltimore/Towson Üniversitesi’nde Avrasya’da etnik sorunlar üzerine ders vermiştir.
1999’da dünyanın en büyük stratejik araştırma merkezlerinden olan  Avrasya Stratejik Araştırmalar Merkezi  (ASAM)’ı kurmuş ve başkanlığını üstlenmiştir.
2001’de Profesör olmuş Gazi Üniversitesi’nde Öğretim Üyeliği yapmıştır.
Stratejik Analiz, sadece TBMM üyeleri için olan jeopolitik gündem, Türk İktisadi Kalkınma Ajansı için Avrasya Analiz Dergileri’nin ve İngiltere’de yayınlanan The Review of International Affairs Dergisi ile Ankara Paper adlı kitap dizisinin editörlüğünü yapmıştır. Kendisine ırkçı , din düşmanı gibi sözlü saldırılarda bulunup karalama kampanyası yürütenlere tabir-i caizse kapak niteliğinde olacak şekilde 2003’te Diyanet Araştırmaları Merkezi’ni kurmuş , 2006’da ise 21. Yüzyıl Türkiye Enstitüsü’nü kurmuştur. Bu düşünce kuruluşlarında yaptığı çalışmalarla ve yayınlarla Türk dış politikasına katkıda bulunmuştur.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR