Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemHaber100 DÖNÜM  ARPA VE BUĞDAY HEBA OLDU

100 DÖNÜM  ARPA VE BUĞDAY HEBA OLDU

Spread the love

  Kuşçu mahallesinde 100 dönüm ekili arazi kül oldu.   Polatlı da hasat zamanında  henüz  biçime girmemiş  100 dönümlük alanda ekili buğday ve arpalar   yandı.  Yangına ilk müdahaleyi Kuşçu mahallesi sakinleri su tankerleri ile yaparken,  olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise    kısa sürede  geniş alana yayılan yangını söndürdü. 

BİÇİME HAZIR ARPA VE BUĞDAYLAR YANGINLA KÜL OLDU

 Polatlı Kuşçu mahallesinde çiftçinin bir yıldır gözüne baktığı mahsulü bir kıvılcımla   küle döndü.  Kuşçu mahallesinde önceki gün akşam saatlerinde    Elektrik tellerine çarpan bir güvercin 100 dönümlük ekili arazide yangına neden oldu.

 100 DÖNÜM ARPA VE BUĞDAY’DAN GERİYE KÜLLER KALDI

  Kuşçu mahallesinde korkulan oldu.  100 dönüm ekili arazi kül oldu.   Polatlı da hasat zamanında  henüz  biçime girmemiş  100 dönümlük alanda ekili buğday ve arpalar   yandı.  Yangına ilk müdahaleyi Kuşçu mahallesi sakinleri su Tanerleri ile yaparken,  olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise    kısa sürede  geniş alana yayılan yangını söndürdü.  1Yangın sonrası  100 dönümlük ekili alan yanarken , itfaiye ekipleri  yangının ekili diğer alanlara sıçramaması için yoğun bir çaba sarf etti.

 Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile  civar tarlalar ve ekili diğer alanlara  sıçramadan söndürüldü.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR