Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemGÜNGÖR:TÜM GAZETECİLERİMİZİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUZ

GÜNGÖR:TÜM GAZETECİLERİMİZİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUZ

Spread the love

GÜNGÖR:GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZA HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM

MHP Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada “Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşen görev anlayışı ve sorumluluk bilinci içerisinde; zor şartlarda görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm gazetecilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.”dedi.

 MHP Polatlı İlçe Başkanı Uğur Güngör  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.Güngör  kutlama mesajında “Gücünü milletten alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve Türk milletinin sesi olan değerli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Günümüzde iletişim dünyasının en güçlü organları arasında yer alan basınımız; halkın haber alma kaynağı, kamuoyu oluşturma, kamuoyunu bilinçlendirme ve ifade özgürlüğünün en büyük teminatlarındandır.

Türk Basını; toplumumuz için her zaman aydınlatıcı, iyi ve doğruyu göstericidir. Haberleşme özgürlüğü, insan hakları ve demokrasimizin en yılmaz savunucusu olan bir güçtür. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsız ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Milliyetçi Hareket Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşen görev anlayışı ve sorumluluk bilinci içerisinde; zor şartlarda görevlerini yerine getirmeye çalışan tüm gazetecilerimizi yürekten tebrik ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Polatlımızın değerli gazetecileri olmak üzere tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi. HBR AYŞE KÖKSAL

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR