Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemDOLMUŞ ESNAFINDAN  100 BİN TL YARDIM

DOLMUŞ ESNAFINDAN  100 BİN TL YARDIM

Spread the love

POLATLI DOLMUŞLARI 100 BİN TL’ Yİ AFETZEDELERE BAĞIŞLADI

 Polatlı şehir içi toplu taşıma araçları şoförleri   depremzedeler için direksiyon başına geçti.   Depremzede vatandaşlara bağışlanmak üzere  dolmuşlarda toplanan    yolcu ücretleri yardım hesaplarına aktarıldı. Dolmuş kullanımın en yoğun olduğu Perşembe günde 170 bin TL toplandı.

  Polatlı da hizmet veren Şehir içi toplu taşıma araçları dolmuşla bu kez depremzede vatandaşlar için direksiyon salladılar.   Polatlı da 73 araçta  yolcu ücretleri depremzede vatandaşlar için toplandı.   Polatlı Dolmuşçular Derneği tarafından Polatlı şehir içi dolmuşlarından elde edilen geliri depremzedelere yardım etmek için bağışlandı.   Araçların önüne asılan “Bu dolmuşun bugünkü geliri deprem bölgesine gönderilecektir” duyuru  ile  170 bin TL toplandı. Vatandaşlar   dolmuşları seyir halinde iken durdurarak binmediği dolmuşa yolcu ücreti ödedi. Kimisi  10 kişilik kimisi 20 kişilik ücret  ödedi.  Vatandaşın duyarlılığı dolmuşçu esnafı duygulandırırken  bazı şoförler  direksiyon başında duygularına hakim olmakta zorlandı. 

ÜNAL: VATANDAŞIMIZIN  YÜCE GÖNÜLLÜLÜĞÜ KARŞISINDA AĞLAMAMAK ELDE DEĞİL

Polatlı Şehiriçi toplu taşıma  Dolmuşçular Derneği Başkanı Bülent Ünal, “Son yüzyılın en büyük depremlerinden birini yaşadık. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık7,7 ve Elbistan 7,6 şiddetinde   olan ve 10 ilimizi etkileyen   depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza  acil şifalar diliyorum. Acımız büyük, milletimizin başı sağ olsun. Allah milletimize bir daha böyle afet yaşatmasın. Geçmiş yıllarda meydana gelen ve yüreğimizi yakan depremlerden sonra nasıl ayağa kalktıysak bu deprem sonrasında da birlik ve beraberliğimiz sayesinde yeniden ayağa kalkacağımıza inancım tamdır. Bizlerde Polatlı’nın dolmuşçu esnafı olarak yaraların sarılmasına katkıda bulunmak istedik ve gelirimizi depremzedelerimize bağışlama kararı aldık. Özellikle en yoğun olduğumuz Perşembe gününü seçtik. 73 aracımızdan toplam 170 bin TL tutarında para toplandı. Toplanan parayı depremzedelerimize göndereceğiz” diyerek Polatlı halkına teşekkür etti.

HBR AYSUN YILMAZ  BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR