Cumartesi, Nisan 20, 2024
Ana SayfaGündemCHP HEYETİ GAZETECİLERİ TEBRİK ETTİ

CHP HEYETİ GAZETECİLERİ TEBRİK ETTİ

Spread the love

 CHP POLATLI İLÇE TEŞKİLATI İSTİKLAL GAZETESİ’NDE

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı  ilçe teşkilatı m Avcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla İstiklal gazetesini ziyaret ederek  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı. CHP Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı, CHP Ankara Büyükşehir belediyesi  ve Polatlı belediye meclis üyesi Selami Ovacık  ile ilçe yönetim kurulu üyeleri   beraberliğinde yapılan kutlama ziyaretinde  gazeteciliğin önemine dikkat çekilerek,  yerelde  gazetecilik yapmanın zorluluğuna değinildi.

 Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı ilçe başkanlığı , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde İstiklal Gazetesini ziyaret ederek   gazetecilerin meslekte en özel günlerini kutladı. CHP Polatlı ilçe başkanı Bilal Avcı, CHP Ankara Büyükşehir belediyesi  ve Polatlı belediye meclis üyesi Selami Ovacık  ile ilçe yönetim kurulu üyeleri   beraberliğinde yapılan kutlama ziyaretinde   CHP heyeti  gazetecileri tek tek tebrik etti.

AVCI : TERİNİN HAKKINI ALACAĞI VE GERÇEK ANLAMDA KUTLANACAK 10 OCAK’LAR DİLİYORUM

 İstiklal gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Yüksel nezdinde tüm gazete çalışanlarını tebrik eden Avcı  ekonomik koşullara da vurgu yaparak , yerel gazetelerin mutlak suretle desteklenmesi gerekliliğine değindi.  Avcı “10 Ocak’ta  basın emekçisine bir çiçek, bir çikolata, yüzlerdeki gülümseme de paha biçilmez sayılırsa… 11 Ocak’ta basın emekçisi yine çözümsüzlükle baş başa…  O yüzden ivedilikle yerli kağıt üretimi,  kağıt tedarikinde % 8’lik KDV’nin %1’ e indirilmesi, kağıt alımında faizsiz teşvik, BİK İlan Tarifesinde özellikle yerel basın için pozitif ayrımı görebileceğimiz artış ve yine BİK ilan alım kriterlerinde yerel basın lehine esneklik önerilerinin gündeme alınması ve bu çözüm önerilerinin uygulanması, 10 Ocak’ları hak ettiği anlama ulaştıracaktır. Bu duygu ve düşüncelerle her koşulda sahada olan, basın emekçilerimize saygılarımı sunuyor, alın terinin hakkını alacağı ve gerçek anlamda kutlanacak 10 Ocak’lar diliyorum . ‘’ ifadelerinde bulundu.

OVACIK : GÖREVİNİ LAYIKIYLA YAPMAYA DEVAM EDEN GAZETECİLERİN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLUYORUM

 CHP Ankara Büyükşehir Belediye meclis üyesi Selami Ovacık ise  “. Yerel Basının,  gazeteciliğin ve gazetecilerin yaşaması için gerekli devlet desteklerinin verildiği,  Gazetecilik mesleğine hak ettiği değerin verildiği gelecek güzel günlerde 10 Ocak’ı hakkıyla kutlamayı temenni ediyorum. Basın özgürlüğü ve ekonomik koşul baskılarına  rağmen görevini layıkıyla yapmaya devam eden gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” ifadesini kullandı.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR