Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaGündemBAŞKAN TARHAN GAZETECİLERİ ÖĞLE YEMEĞİNDE MİSAFİR ETTİ

BAŞKAN TARHAN GAZETECİLERİ ÖĞLE YEMEĞİNDE MİSAFİR ETTİ

Spread the love

 TARHAN 10 OCAKTA   GAZETECİLERİ AĞIRLADI

 Polatlı Şoförler Ve Otomobilciler Odası  gazetecileri öğle yemeğinde misafir etti. Polatlı şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail TARHAN gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak öğle yemeğinde gazetecilerle biraraya  geldi.

  Polatlı Şoförler ve Otomobilciler  Odası Başkanı İsmail Tarhan gazetecileri  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde  ağırladı.  Başkan Tarhan ilçede yayın hayatını sürdüren basın sektörü temsilcileri ile öğle yemeğinde buluştu.  Başkan Tarhan gazetelerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 TARHAN :BASINIMIZ BİZİM KIYMETLİ

 Tarhan “ Polatlı da  yayın hayatını sürdüren gazeteci arkadaşlarımız ile   bir araya geldik. Gazeteci arkadaşlarımızı  yoğun tempolarından  günün stresinden bir nebzede olsa kopararak   başbaşa yemek yemek istedik.  Basınımız  bizim için kıymetli. Polatlı’mız bu konuda  oldukça ileri bir seviyede.  Polatlı’mızın pek çok sorunun kaleme alarak mikrofonlardan dillendirerek   duyuruyorlar. Sesimizin daha yukarılara ulaşmasını sağlıyorlar. Esnaf odası olarak camiamıza yönelik yaptığımız her faaliyeti kamuoyuna duyurarak  çalışmalarımızda bizlere destek oluyorlar. Polatlı Şoförler ve Otomobilciler esnaf odası olarak basımızın  her daim destekçiyiz. Gazeteci arkadaşlarımızı en özel günlerinde  onere etmek  onlara hatırlanmanın  çok güzel olduğunu hissettirmek istedik. Her bir gazeteci arkadaşımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR