Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemBELEDİYE SOSYAL MARKET AÇTI

BELEDİYE SOSYAL MARKET AÇTI

Spread the love

Polatlı belediyesi depremzede vatandaşlar için sosyal market açtı.  Kahramanmaraş depremi ile 10 ilin etkilendiği büyük felaket sonrası Polatlı ya yerleşen depremzede vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda Polatlı Belediyesi üç farklı adreste sosyal market açtı. Depremzede  vatandaşlar gıda  hijyen ve giyim ihtiyaçlarını  sosyal marketten tedarik edebiliyorlar.

SOSYAL MARKET DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN HİZMETİNE AÇILDI

 Polatlı Belediyesi Polatlı ya yerleşen depremzede vatandaşlar için soysal marketlileri uygulamaya geçirdi. Yaklaşık olarak 3 binden fazla vatandaşın ilçeye yerleşmesinin ardından depremzede vatandaşların temel gıda ürünleri , temizlik malzemeleri ve giyim ihtiyaçları sosyal marketten ücretsiz olarak karşılanıyor.Polatlılı vatandaşların bağışları ile   13 Eylül Kültür merkezinde toplanan  yardım malzemelerinden ilçede ikamet etmeye başlayan depremzede aileler için dağıtımı yapılmış,  büyük bir kısmı ise deprem bölgelerin gönderilmişti.

 Polatlı ya yerleşen aileler ilk olarak Polatlı Belediyesi Sosyal yardımlaşma müdürlüğüne giderek oradan depremzede olduğunu ibra ederek  fiş alıyor ve marketten ihtiyacını  alıyor.  Polatlı Belediyesi sosyal market gıda hijyen ve giyim olarak üç farklı  kategoride hizmet veriyor.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR