Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemBAŞKAN DEMİR’İN  MESAİSİ DEPREM BÖLGELERİNDE

BAŞKAN DEMİR’İN  MESAİSİ DEPREM BÖLGELERİNDE

Spread the love

AK PARTİ POLATLI İKİNCİ KEZ ADIYAMAN’A GİTTİ

  Ak Parti Polatlı İlçe Başkanlığı I  derem bölgesi Adıyaman’a gitti. Kahramanmaraş  merkezli 11 ilin etkilendiği büyük yıkımın ardından depremzede vatandaşlarımızın yaraları sarılmaya devam ediyor.  Ak Parti Polatlı ilçe başkanı Aysel Demir öncülüğünde ilçe yönetimi   ikinci kez Adıyaman’a giderek   köylerde depremzede vatandaşlar için mutfak kurarak yemek yapıyorlar. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da  programında bir değişiklik olmaz ise bugün Gölbaşın’da   depremzedeleri ziyaret edecek.

 Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki deprem 11 kentimizi vurarak büyük yıkım ve can kayıpları meydan gelmişti. Depremin üzerinden geçen zaman zarfında bir tarafta enkaz   kaldırma çalışmaları yapılırken bir yandan da  çadırlarda kalan vatandaşlar için  yardım seferberliği devam ediyor.  Depremin ardından  ilk olarak Hatay’a  giden Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir Hatay’ın ardından Adıyaman’a  geçmişti. Adıyaman’da depremzede vatandaşlara  yardım için giden Ak Parti Polatlı ilçe teşkilatı Adıyaman’da mutfak kurmuş vatandaşların yemek ihtiyacını karşılamıştı.

GÖLBAŞI İLÇESİ KÖYLERİNDE YEMEK DAĞITACAKLAR

  Geçtiğimiz haftalarda Polatlı ya dönen  Ak Parti  Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir ve yönetimi ikinci kez Adıyaman’a yola çıktılar. Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı köylerde   kalan vatandaşlar için seferber olan Aysel Demir yönetimi yanına alarak yollara düştü.

  Adıyaman Gölbaşı ilçesine bağlı köylerde  vatandaşlar için  köy meydanına kurulan kazanlarda yemek yaparak dağıtım yapan Ak Parti Polatlı ilçe başkanı Aysel Demir depremzede vatandalar ile bir araya gelerek onları dinliyor taleplerini alıyor ve destek veriyor.

 DEMİR   “YARALARIMIZI HEP BİRLİKTE DEVLET MİLLET EL ELE VEREREK SARACAĞIZ”

Seksen beş milyonun tek yürek olduğunu, yurtdışındaki vatandaşlarımızın da duruma kayıtsız kalmadığını yardım için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Uluslararası tüm yardımlar içinde minnettarlığını belirtti. Bu drama insanlığın kayıtsız kalması değildi ,görüldüğü gibi bütün dünya insani duruşunu gösteriyor. Zaman dünyalıklardan sıyrılıp insan olduğumuzu hatırlama zamanı siyaset yapacak zaman değil,  Hatay’a gittik , Adıyaman’a gittik gördük yıkım büyük ,dünyanın gördüğü en büyük afetlerden biri. Zaman birlik olma ,beraber olma ve yaraları sarma zamanı. Hatay’ın ardından  Adıyaman’a geçtik . Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı köylerimizde e kalan vatandaşlarımızla konuştuk,  Burada  vatandaşlarımıza sıcak yemek  için mutfağımızı kurduk.  Zaman bir olma zamandır. Yaralarımızı devlet millet el ele vererek saracağız”dedi. 

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR