Cuma, Nisan 19, 2024
Ana SayfaGündemBAKAN KOCA’DAN POLATLI’YA ONAY

BAKAN KOCA’DAN POLATLI’YA ONAY

Spread the love

MEHMET AKİF MAHALLESİNE  6 HEKİMLİK ASM YAPILACAK

SPOT: Koyterner ‘Dan Sağlık Ocağı  İçin Bakanlık Devreye Girdi

Mehmet Akif Mahallesinde Yıllardır Prefabrik  Yapı , konteyner  İçerisinde hizmet veren Sağlık Ocağı   yıkılacak yerine  Sağlık Bakanlığı tarafından modern bir aile sağlık merkezi inşa edilecek.   Polatlı Belediyesi meclisinde alınan kararla 25 yıllığına Sağlık Bakanlığına tahsisi yapılan 1569 Ada 1514 Parselde 2600 Metrekarelik Alanda modern bir Aile Sağlık Merkezi inşa edilecek.   Ak Parti Polatlı ilçe başkanı Mehmet Akif mahallesi sağlık ocağı sorunu için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Başkan Demir müjdeli haberi Polatlı kamuoyu el paylaştı.

 Polatlı Mehmet Akif Mahallesinde  konteyner içerisinde sağlık hizmeti vermeye çalışan yazın yanan kışın soğuktan durulamayan  sağlıksız sağlık Ocağı için  Sağlık Bakanlığı düğmeye bastı. Yıllardır mevcut mahallede  bu şekilde hizmet veren sağlık ocağı  defalarca  gazetelerimizin manşet sayfalarına taşınmış, Mahalle muhtarı ve sakinleri her platformda mahalleye yeni bir sağlık ocağı taleplerini dillendirmişlerdi. Mehmet Akif Mahalle muhtarı Mustafa Karataş   mahalle sakinlerinin   Sağlık ocağı talebini her önceki yıllarda  oluşturdukları heyet ile birlikte ilçede kapı kapı gezerek  Mehmet Akif Mahallesine sağlık ocağı yapımı noktasında  destek istemişlerdi.     

  SAĞLIK BAKANLIĞI MEHMET AKİF MAHALLESİNE ASM  YAPACAK

 Mehmet Akif mahallesi sağlık ocağı talebine son noktayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koydu. Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı  Aysel Demir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Başkan Demir  Bakan Koca ile görüşmesinin ardından Mehmet Akif mahallesi sakinlerine müjdeyi verdi. Demir “İlçemiz Mehmet Akif Mahallesinde Bulunan 3’ Nolu Aile Sağlık Merkezi (ASM), Sağlık Bakanlığınca Yapılacak”dedi.

 MAHALLE SAKİNLERİMİZ VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Sağlık BakanI Fahrettin Koca ile görüşmesinin ardından açıklama yapan Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir “      İlçemiz Mehmet Akif Mahallesinde faaliyet gösteren  Aile Sağlık Merkezi  hizmet binası zemindeki sıkıntılar ve prefabrik olması nedeni ile sağlıklı hizmet vermekten uzaktı.                                                                                                                                                           Sağlık Bakanımız sayın  Fahrettin Koca  İle görüştüm.  İlçemiz Mehmet Akif Mahallesinde bulunan 3 Nolu Aile Sağlık Merkezi (Asm Sağlık Bakanlığınca yapılacak. Belediyemiz meclisince alınan kararla 1569 Ada 1514 Parselde 2600 metrekarelik alanda yeniden inşa edilerek halkımızın hizmetine sunulacaktır.   Altı (6)Hekim ile mahallemiz sakinlerine hizmet verecek modern bir hizmet binası Bakanlığımızca yaptırılıp hizmete sunulacaktır.    İlçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. “dedi.

HBR Aysun Yılmaz benli

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR