Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemALTILI MASA DEVA  PARTİSİ EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI

ALTILI MASA DEVA  PARTİSİ EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI

Spread the love

Altılı masanın Polatlı ayağında  DEVA partisi ilçe başkanlığı ev sahipliğinde ikinci toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıya    CHP, DEVA, Demokrat parti, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi ilçe başkanları katılırken, altı masanın diğer ortağı  İyi parti ilçe başkanı  mazeret bildirerek katılmadı.  Deva Partisi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda   deva partisi ilçe başkanı Av. Serhat Uğurlu  altılı  masa  olarak önceliklerinin  Mayıs ayında yapılacak olan genel seçime olduklarına dikkat çekerek “tüm enerjimizi genel seçimlere harcıyoruz. Şuanda gündemimizde 2024 yerel seçimleri yok. Vakti geldiğinde 2024 yerel seçimlerinde de gereken çalışmalar yapılacak tüm enerjimizle yerel seçime hazırlanacağız” dedi. 

ALTILI MASANIN ÖNCELİĞİ YEREL DEĞİL GENEL SEÇİM

“Altılı masa “nın  Polatlı ayağında  DEVA partisi ilçe başkanlığı ev sahipliğinde ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya    CHP, DEVA, Demokrat parti, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi ilçe başkanları , yardımcıları  ve teşkilat mensupları katılırken, altı masanın diğer ortağı  İyi parti ilçe başkanı  mazeret bildirerek katılmadı. DEVA partisi ilçe başkanlığı ev sahipliğinde  yapılan  ikinci toplantıda  Deva Partisi İlçe Başkanı Serhat Uğurlu toplantı öncesi basına bilgi verdi. Uğurlu  Altılı masanın gündeminde şu anda sadece genel seçim vardır “dedi.

“ÖNCELİĞİMİZ  2023 GENEL SEÇİMLERİDİR”

Uğurlu “Kamuoyunda  altılı masa olarak bilinen ve genel başkanlarımız düzeyinde toplantılara başlayan altılı Masa toplantılarının ikinci toplantısını DEVA Partisi  Polatlı ilçe başkanlığı ev sahibinde icra ediyoruz. İlk toplantımızı CHP Polatlı ilçe başkanlığı ev sahipliğinde yapmıştık. Ülkemizde şuanda seçim  sathı mahalline  girilmiş durumda ve ülkemiz çok gergin bir vaziyette seçime giriyor. Genel başkanlarımızda genel merkez nezdinde çok büyük fedakarlıklar ile  çok büyük mesailer harcıyorlar. Bizlerde Altılı Masanın Polatlı ilçe başkanları olarak Polatlı da siyasi faaliyetlerde biraraya geliyoruz. Sürekli diyalog halindeyiz. Altılı masanın  liderler noktasında  birlik ve beraberliğinin  Polatlı ya yansıtılmasını da önemli  buluyoruz.  2023 Mayıs ayında bizi çok önemli bir seçim bekliyor. Bu seçimden başarılı bir şekilde  çıkmak istiyoruz.  Ülkenin içinde bulunduğu zor durumdan haberdarız .İlerleyen süreçte genel merkezlerimizin yol haritalarını belirlemeleri ile birlikte  Polatlı da ortak çalışmalar huşunda yeniden biraraya geleceğiz çalışmalar yapacağız. Seçim  güvenliği en önemli aşamalardan bir tanesi. Altılı Masa olarak ortak bir çalışma ve eğitimlerle sandık güvenliği müşahitler sandık görevlileri hakkında planlamalar yapacağız.

BİZİM ÖCELİĞİMİZ MAYIS 2023 TAKVİMİNDEKİ SEÇİMDİR

 Her biri birbirinden değerli  ve iddialı ilçe başkanlarımız var. Yerelde siyaset yapıyoruz 2024 yılında önümüzde  belediye başkanlığı seçimi var.  Bizim şuanda  belediye başkanlığı seçimlerine ilişkin en ufak bir  enerjimiz   ve beklentimiz yok.  2023 genel seçimlerine  altı masa ruhu ile birlikte  başarılı bir şekilde icra ettikten sonra 2024 yerel seçimlerinde tatlı bir rekabete gidebiliriz, ortak bir aday çıkarabiliriz bu konu 2023 seçimlerinden sonra konuşacağımız tartışacağımız meselelerdir o zaman konuşuruz. Altılı Masa olarak Polatlı da toplantılarımız devam edecek. Bir sonraki toplantımız Demokrat Parti ev sahipliğinde gerçekleşecektir” dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR