Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaKöşe YazılarıKADIN NE İSTER? GEÇİMSİZLİKLERİN BAZI SEBEPLERİ...1

KADIN NE İSTER? GEÇİMSİZLİKLERİN BAZI SEBEPLERİ…1

Spread the love

Şimdiye dek yanıtlanmayan,benim de kadın ruhu üzerinde yaptığım 30 yıldır çalışmalara karşın henüz  yanıtlayamadığım büyük sorun şu;KADIN NE İSTER? (SİGMUND FREUD)
 Kadın üzüldüğünde sığınabileceği bir liman, başını güvenle yaslayabileceği şefkatli bir omuz,her ortamda ve şartta kendi arkasında duran güçlü bir omuz ister.
 Her ortamda ve şartta kendi arkasında durabilecek bir yürek, gözlerine baktığında ne demek istediğini anlayabilen,şefkatli bir bakış ilk günkü gibi kalabilen sonsuz bir aşk ister.
 Çığlıklarını duyabileceği sadık bir yoldaş,her sarsıntıya göğüs gerebileceği,başkalarının dizinde ağlatmayan sonuna kadar dinleyen bir haldaş, anlaşılmak, yargılanmamak ve fikirlere değer verilmesini ister.
KADINların beyinin sağ ve sol YARIM küresindeki bilgiler erkeklere göre daha çok gelişmiştir.Ve bu durum kadını daha DETAYLI ve KOMPLEKSLİ DÜŞÜNEN birine dönüştürmüştür.
Kadın size bir SORU sorduğunda doğru cevabı verin.Çünkü muhtemelen CEVABINI BİLİYORDUR.
Kadın erkeğin kaburgasından YARATILMIŞTIR(onu düzeltmeye kalkışırsan eğrilir,kırılır).
Kadın bu kadar NAİF yaratılmışken karşı cinsle uğraştığı yetmiyormuş gibi bir de kadının düşmanı olan bazı kesim ve karşı cins ailesiyle(bazılarını tenzih ediyorum)EGOSUYLA,baskısıyla karşı karşıya kaliyor.
İNANIN BÖYLE örnekler dünyada nam salmış.
 Bu tarz cahil kesimler GELİNİ rakip olarak gören ezen insan türünün son örneğidir.Hayır bir kadın neden karşı cinsin, çevresinin egosuyla uğraşsın ki.Neden MUTLU olmak için gittiği yerde rekabet içine düşüyor.Bu KAOSa neden itiliyor.Sonra evlilik sonlanmaları kaçınılmaz oluyor.Gelin DÜŞMAN çünkü!
Sen öyle olduğun için öyle görüyor olmayasın.
GENÇ KIZLAR evleneceği zaman evleneceği kisiden çok ailesi nasıl diye arastiriyor.Korkuyor… çünkü toplumda gelisimini tamamlamamis EGOlara,kavgalara maruz kalmak istemiyor.Ailesi tarafindan dışlanmış çocukları ne hikmetse evlendiginde kıymete biniyor yobaz toplumlarda.Çünkü sevgi EMARELERİ gõsteren erkeğe başta çevresi  DÜŞMAN addedilen GELİNin emrine girmek olarak benimseten sığ düşünce yavrucukları.
TOPLUMUMUZDA HERSEY OLUN GELİN OLMAYIN aman dikkat…
Eşine SEVGİYİ,SEVMEYİ KILIBIKLIK OLARAK GÖRENler?
Kadına bağırmayı azarlamayı gücluluk gösteren,
gelisimini tamamlayamamis taplumlar…Onun en büyük düsmani sensin ki yasanmamişliklarini, hayallerini maşa olarak kullandığınız çocuğunuzun üstüne kuruyor bazı toplumlar)…
Ah zavallı gelinler fedakar oldukça sizden gidecek anlayisini benimseten CAN ÇEKİŞEN TOPLUMUMUZ…
(Bazılarını tenzih ediyorum nice mükemmel cins ve mükemmel aileleri ve onların iyi niyetini istismar eden,mağdur eden kadınlar var.Bazen mağdurlar erkek olabiliyor.Onları dışta tutuyorum)
(DEVAMI YARIN)

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR