Çarşamba, Mayıs 1, 2024
Ana SayfaKöşe YazılarıASTROLOJİ :YÜKSELEN OLGU

ASTROLOJİ :YÜKSELEN OLGU

Spread the love

Son zamanların en yükselen trendi hiç kuşkusu astrolojidir.

İnsanlar hayatları ve geleceklerin ile ilgili bilgileri gezengenlerle çözmeye çalışıyor. Dünya da ünlü astrologlar covid süreciyle artan bu ilginin gelecek kaygısıyla paralel ilerlediğini söylüyorlar. Hatta bu konuda eğitim alma eğilimi de son zamanlarda çok artmış durumda. Bağ kurma kendini bulma isteği ve gelecek kaygısı bunda çok etkili.

Özellikle sosyal medyanın hayatımızın merkezine oturması ile genç kuşak astrologların artık daha görünür olması ile de astroloji yeni bir boyut kazandı.

Google paylaştığı verilerde son beş yılda doğum haritası aratmalarının en yüksek düzeye çıktığını açıklıyor.

Özellikle dünyamızın ve hayatımızın üst üste gelen felaketlerle sarsılması ile ve internet kullanımının artması ile de insanoğlunun geleceği bilme isteğinin artması ve bunun için spirütüel arayışlara girmesine şaşırmamalı.

Hele ki artık  çalışma sektöründe yeni arayışlar ve iş kolları oluşmaya başlarken astroloji ile ilgilenen insanlar yeni bir sektör yarattı. Özellikle yurt dışında bu sektörün yarattığı gelir en üst düzeye çıktı.

Özellikle astrolojinin bir döngü takibi gezegen hareketlerini baz alması şu an yaşadığımız her şeyin değişik versiyonlarını geçmişte yaşadığımız düşünülürse bu kadar rağbet görmesi tesadüf olmasa gerek.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR