Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaKöşe YazılarıARMAGEDDON (3.DÜNYA SAVAŞI KOMPLOSU)

ARMAGEDDON (3.DÜNYA SAVAŞI KOMPLOSU)

Spread the love

Armageddon Savaşı komplosu,Melhame-i Kübra dünya’nın sonu geldiğinde yapılacağı kehanet edilen büyük kıyamet savaşıdır.
Bu KIYAMET SAVAŞI dünya’yı bütünüyle yok edecek ve ciddi bir kaos’a sürükleyecek savaş olarak adlandırılıyor. Bugün dünya’nın büyük bölümü üzerindeki hakim olan KÜRESEL EMPERYALİZM yeni dünya düzeni fikrine yaklaşık olarak 50 küsur yıldır savunuyor. ABD’deki Yahudi destekçileri BÜYÜK İSRAİL’i kurabilmek adına başlatılmasını olağan gördükleri büyük savaştır.
TANRI’YI KIYAMETE ZORLAMAK anlayışıdır aslında.
Hristiyanların armageddon,Yahudilerin( arz-ı mevud) olarak adlandırdıkları dünyayı yerinden oynatacak, insanların çoğunluğunun yok olacağını savunduğu büyük yıkımdır.
Arz-ı mevud;Vaat edilen topraklar inanışıdır.
EVANJELİSTLER, ARMEGEDDON’UN ÇOK YAKIN OLDUĞUNU SÖYLERLER.
Yahudiler; Tanrının tek,seçilmiş kulları olduğuna inanırlar. Siyonistler,Süleyman tapınağına beyaz atıyla geleceğini,tapınağın mutlaka inşa edilmesini söylerler.(Bu 3.dünya savaşının ayak sesleridir) Evanjelistler ve Vatikan YENİ DÜNYA DÜZENİ için kıyasıya mücadele etmektedir(Bu yapının elinde Küresel Sermaye,Basın-yayın vardır)
DİPNOT:Dış güçler bunlarla uğraşırken bizim medya X bayanın frikiklerini anlatıyor.(bize ne)
Fatih Sultan Mehmet 7 yaşında İstanbul’u nasıl fethederimin hesabını yaparken bizimkiler de TİKTOK’ta’nasıl para kazanıp YOUTUBER olurum hesabını yapıyor. FATİH SULTAN MEHMET, küçük yaşta HAVAN TOPUNU buluyor,bizimkiler hangi kızı-erkeği ayartırımın hesabını yapıyor.
ATATÜRK diyor ya gençler yeni nesil sizin eseriniz olacak!Bence de yeni nesil tiktokçuların eseri olacak.UMUTLUYUM !)

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR