Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemYILDIZKAYA :  SABAHLARI ELİNE GAZETE ALIP OKUMANIN VERDİĞİ KEYFİN YERİNİ HİÇ BİRŞEY DOLDURAMAZ

YILDIZKAYA :  SABAHLARI ELİNE GAZETE ALIP OKUMANIN VERDİĞİ KEYFİN YERİNİ HİÇ BİRŞEY DOLDURAMAZ

Spread the love

BAŞKAN YILDIZKAYA : BU ŞEHİR  BİRÇOK İLE  NASİP OLMAYACAK DÜZEYDE GAZETECİLİK KÜLTÜRÜNE SAHİP

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 10 Ocak Çalışan  Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle kahvaltı yaptı. Polatlı da yazılı  basın olarak yayın hayatını  sürdüren   gazetecilerin  10 Ocak ÇALIŞAN gazeteciler  Günü’nü tebrik eden Başkan Yıldızkaya   “Tüm gazeteci arkadaşlarımı tebrik ediyor meslek hayatlarında daha nice başarılı haberlere imza atmalarını diliyorum” dedi.  Başkan Yıldızkaya Polatlı’nın basın sektörü noktasında pekçok ilden  daha şanslı olduğunu kaydederek  “Bu şehir hakkaten  birçok ile  nasip olmayacak düzeyde gazetecilik kültürüne sahip.”dedi.

 Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü dolayısı el basın mensupları ile bir araya geldi. Polatlı hanımlar Konağında  gazeteciler ile  kahvaltı yapan Başkan Yıldızkaya   gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı. Gazetecilere özel kahvaltı programına  Polatlı Belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya,  MHP Polatlı ilçe başkanı Uğur Güngör,  MHP Polatlı Belediye  meclis üyeleri ile gazeteciler katıldı.

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü dolayısı ile yaptığı açıklamada “Tarafsız ve ilkeli bir anlayışla Polatlı’mızda gece gündüz demeden özveriyle görev yapan  siz değerli Basın Mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”dedi.

POLATLI DA BASIN BİR ÇOK İL VE İLÇEYE GÖRE ÇOK DAHA İYİ BİR YERDE

 Başkan Yıldızkaya “ Polatlı da gazetecilik hayatını dünden bugüne serüvenini bildiğime inanıyorum. Bu şehir hakkaten  birçok ile  nasip olmayacak düzeyde gazetecilik kültürüne sahip. Düne kadar 4 gazeteniz vardı ancak şartlar gazetelerimizi ikiye düşmeye zorladı.  Polatlı da basın bir çok il ve ilçeye göre çok daha iyi bir yerde. Özellikle pandemi döneminde ülkenin içinde bulunduğu ekonomik şatlar dolayısıyla  basımızı  bir takım katılardan mahrum bıraktık. İnşallah bu yıl önümüzdeki ekonomik şartlardan daha iyi olarak  gazetelerimize katkı vermeye devam edeceğiz.  Gazetecilik sadece gazetecilik yapanları ilgilendirmiyor , bütün şehri ilgilendiriyor. Gazeteciler bir kamu görevi görüyor. İnsanlara  bu işi yapamıyorsanız bırakın bu bir kamu görevidir diyemiyorsunuz. Dolayısıyla özelliklede yerel basının  desteklenmesi gerekiyor.

 Yeni yeni haber portalları dijital gazeteler var.  Bunlarla mücadele etmek kolay değil, daha az masraflı  daha az zahmetli işler. Ama hiçbir şey sabah elinize gazeteyi alıp  ne var ne yok diye bakmanın yerini alamaz, yeri doldurulamaz.   Yerel gazetelerimizde bu alanda kendilerine bir alan açmaları gerekir.  Basın sektöründe  yeni çıkan mevzuat ile ilgili  bazı kriterler olacak. Her önüne gelen istediği şekilde yazıp silen gazetecilik anlayışını   bırakmak lazım,  sorumluluk sahibi olmak lazım. Her zaman  doğruları yazmak , iktidar muhalefet ayrımı  gözetmeden  doğruları yazmak gerekiyor. Polatlı da  gazetecilik sektöründe dün olduğu gibi bugünde böyle bir sıkıntı yok. Sizlere kolaylıklar diliyorum 10 Ocak gazeteciler Gününüz kutluyorum” dedi

 Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya   Polatlı’nın marka şehir olma yolundaki serüveninde dünden bugüne hayata geçirilen projeler ve bir yılın özetini gazetecilere anlattı.  Başkan Yıldızkaya’nın Polatlı’ya dair projelerine ilişkin haberimizi yarınki sayımızda takip edebilirsiniz .

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR