Cumartesi, Nisan 27, 2024
Ana SayfaGündemYILDIZKAYA ‘DAN ÖĞRENCİLERE TATİL MESAJI

YILDIZKAYA ‘DAN ÖĞRENCİLERE TATİL MESAJI

Spread the love

 BAŞKAN YILDIZKAYA  “SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR İÇİNDE BİR YARIYIL TATİLİ GEÇİRİN”

  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk yarısını tamamlayarak karne alan  öğrencileri tebrik etti. Yıldızkaya  “yarınlarımız için gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tüm yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, değerli velilerimizi ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyor, saygılarımı sunuyorum.”dedi.

    Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya    2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Yarı Yıl Tatili Mesajında “Şehrimizde hep birlikte 2022 – 2023 Eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini geride bırakmış bulunuyoruz. Dönem boyunca göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum”dedi.

Yıldızkaya mesajında öğrenci, öğretmen  ve velilere seslendi. Yıdızkaya “Sevgili Öğrencilerimiz;

Fedakârlık, koşuşturma ve azim dolu bir dönemi daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz. Tüm bu çalışmaların karşılığı olan karne heyecanınıza yürekten katılıyor, ben de sizlerle birlikte aynı heyecanı yaşıyorum. Sizlerin başarısı, ülkemiz ve milletimiz için büyük bir gurur ve mutluluk kaynağıdır.Değerli Öğretmenlerimiz;Öğretmenlik mesleğinin hem zihin hem de gönül işi olduğunun bilincinde olarak göstermiş olduğunuz gayret ve özveriyle geleceğimiz olan öğrencilerin yetişmesinde en büyük pay şüphesiz ki sizlere aittir. Bu sorumluluğunun farkında olarak görev yapan tüm değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyor,  çalışmalarından dolayı kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yarınlarımız için gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı tüm yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, değerli velilerimizi ve öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyor; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyor, saygılarımı sunuyorum.”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR