Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemYILDIZKAYA :  BİZ BÜYÜK BİR  DEVLET BÜYÜK BİR MİLLETİZ

YILDIZKAYA :  BİZ BÜYÜK BİR  DEVLET BÜYÜK BİR MİLLETİZ

Spread the love

YILDIZKAYA :  “ONLARIN EVLADI , HEMŞEHRİSİ OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM “

 Polatlı Belediyesi deprem bölgesi HATAY’A  15’inci tırınıda sevk etti.  Polatlı da vatandaşlara yardım çağrısında bulunan Polatlı Belediyesi  toplama merkezleri  vatandaşların yardım malzemeleri ile  doldu taştı.  Yardımda yarışan vatandaşlara  elinde avucunda olanı  beleye ekiplerine teslim etti.  Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya  yardımların  toplandığı   Gençlik merkezi nden vatandaşlara seslendi; “Gün  bugün milletimiz büyük bir millet devletimiz büyük bir millet inşallah bu yarayı hep birlikte sarmaya gayret gösteriyoruz. Hizmette yarışan hemşehrilerime teşekkür ediyorum onların evladı , hemşehrisi olmaktan gurur duyuyorum “dedi.

  Polatlı dan depremzedelere gönderilmek üzere başlatılan yardım kampanyasında  Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi ev Gençlik merkezinde oluşturduğu 2 ayrı toplama analarında  bugüne kadar 15 tır  malzeme  sevkiyatı yaptı.  Araçların biri yüklenirken vatandaşlar  toplama merkezlerini yeniden  doldurdu.  Depremin 3. Gününde Gençlik Merkezi yardım toplama alanında yardım tırı yükleme  çalışmasında  vatandaşlarla  bir araya gelerek vatandaşlara teşekkür etti

BUGÜNE KADAR 15 TIR DOLUSU BATTANİYE KIŞLIK KIYAFET ISITICI VE GIDA MADDELERİNİ BÖLGEYE SEVK ETTİK

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya “ Türkiye olarak çok büyük bir afet yaşadık. Binlerce vatandaşımızı kaybettik on binlerce vatandaşımız yaralı.  Halada enkaz altında çalışmalar devam ediyor.   Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet  yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Olayın ilk günü itibariyle Kaymakamlıkta yapmış olduğumuz  eylem planı çevresinde çalışmaya başladık . İlk gün Polatlı Belediyesi  Arama  Kurtarma (PAKUT) ekiplerimiz Kahramanmaraş’ta  bugüne kadar onlarca vatandaşımızın sağ salim çıkmasına yardımcı oldular halende çalışıyorlar. İş makinelerimizi bölgeye sevk ettik. AFAD’ın bildirmiş olduğu bölgenin ihtiyaçlarını hemşerilerimizden talep ettik. Bugüne kadar 15 tır dolusu battaniye kışlık kıyafet ısıtıcı ve gıda maddelerini bölgeye sevk ettik. 10 iş makinesi operatör arkadaşlarımız Hatay’a   yola çıktı iş makinelerini kullanmaya başladılar. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum büyük bir millet olduklarını gösterdiler varını yoğunu ortaya koydular. Kadınlar kızlar erkekler,  yaşlılar gençler hepsi yardım için yarışıyor. Gün  bugün milletimiz büyük bir millet devletimiz büyük bir millet inşallah bu yarayı hep birlikte sarmaya gayret gösteriyoruz. Hizmette yarışan hemşehrilerime teşekkür ediyorum onların evladı , hemşehrisi olmaktan gurur duyuyorum “dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR