Cuma, Nisan 26, 2024
Ana SayfaGündemYDS  POLATLI DA  100 ÇOCUĞU ISITTI

YDS  POLATLI DA  100 ÇOCUĞU ISITTI

Spread the love

 “BİR İLMEK BİN EMEK” KAMPANYASINDA YÜZ ÇOCUK GİYDİRİLDİ

Sevgilerini ilmek ilmek ördüler .  Yardım Sevenler Derneği Polatlı Şubesi ilçede ihtiyaç çocuklar için “Bir İlmek Bin Yürek “kampanyasını  Kasım ayında yeniden  başlattı.  Bu kampanya da  ihtiyaç  sahibi çocuklar için şapka ve kaşkol örülerek  çocuklara giydirildi.  Yardım Sevenler Derneği Polatlı Şube Başkanı Nuriye Okur ve yönetimi  çocukların hediyelerini  ilçede belirledikleri iki okul öğrencilerine hediye ettiler.

  Kış mevsimin gelmesi ile birlikte üşüyen elleri ısıtmak için Yardım Sevenler Derneği Polatlı Şubesi harekete geçti.   Polatlı’da sosyal  projeleri ile örnek gösterilen dernekler arasında bulunan  Yardım Sevenler Derneği Polatlı Şubesinin  yardım melekleri  bu kez de ihtiyaç sahibi çocuklara kol kanat oldu.  Polatlı’yı da bu güzelliğe ortak etmek amacı ile “Bir İlmek Bin Yürek “kampanyası iki ay önce başlatıldı.    İhtiyaç sahibi çocukları ısıtmak için yola çıkan yardım melekleri  ilçenin dört bir tarafından gelecek olan kaşkol ve şapkaları dernek bünyesinde toplayarak  ilçede ihtiyaç sahibi  çocuklara  hediye etti.   Kaşkol ve bere öremeyecek durumdaki gönüllüler nakdi yardımda bulunarak dernek bünyesinde  gönüllü annelere ip olarak   ulaştırarak gönüllü annelerce örüldü.    Bu kapsamda Polatlı genelinde başlatılan  kampanyada   anneler, ablalar, teyzeler, babaanne ve anne anneler, ev hanımları, çalışan hanımlar ve beyler  bu kampanyaya davet edildi.  İki şiş ve bir yumak iple sevgiye muhtaç  bir çocuğu ısıtarak  şapka ve kaşkol örerek sevgilerini hediye ettiler.  

OKUR: HEP VAROLUN

Yardım Sevenler Derneği Polatlı Şube Başkanı Nuriye Okur “Çocuklarımız üşümesin diye, Bedriye Halil Naci Mıhçıoğlu ve Cumhuriyet İlkokulundaki 100 öğrencimize kaban ve botları ile Gönüllü annelerimizin sevgiyle ördükleri atkı ve berelerini hediye ettik. Çocuklarımız  sağlıkla güle güle giysin. Destekleri için, bağışçılarımıza, el emeklerini esirgemeyen annelerimize çok teşekkür ederiz, hep varolun inşallah”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ 

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR