Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaGündemVERGİ DAİRESİNDEN MÜKELLEFLERE ZİYARET

VERGİ DAİRESİNDEN MÜKELLEFLERE ZİYARET

Spread the love

            Polatlı Vergi Dairesi Müdürü Hakan SANDIKÇI ve beraberindeki heyet, ilçemizde faaliyet gösteren ve vergisini düzenli ödeyen firmalara ziyaret gerçekleştirdi.

            Vergi Dairesi Müdürü Hakan SANDIKÇI, Emek Un ve İrmik San. Tic. A.Ş., Bozkurt Tarım Makinaları İmalat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti, Nora Un Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kırtızlar Un Fabrikası Tarım Sanayi ve Turizm Ticaret Limited Şirketi ‘nin  ilçemizde faaliyet gösteren fabrika ve yetkilileri nezdinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

            Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde, Vergi Dairesi Müdürü SANDIKÇI, ülkemiz ekonomisinin kalkınmasına ve istihdama olan katkılarından dolayı mükelleflere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

            Ayrıca geçtiğimiz süreçte yaşanan pandemi koşullarında mükellef ziyaretlerinin ertelenmek durumunda kalındığını ifade eden Vergi Dairesi Müdürü Hakan SANDIKÇI,  İlçemizde vergi rekortmeni olmuş, vergi rekortmeni olmasa da vergisel yükümlülüklerini zamanında yerine getiren, ülkemiz ve ilçemiz ekonomisine katkıda bulunan mükelleflerin ziyaret edilmesine önümüzdeki günlerde de devam edileceğini belirtti.

Hbr-Ayşe Köksal–

İLGİLİ YAZILAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR