Perşembe, Mart 28, 2024
Ana SayfaGündemÜLKÜCÜ ŞEHİT  HASAN ERDEM YAD EDİLDİ

ÜLKÜCÜ ŞEHİT  HASAN ERDEM YAD EDİLDİ

Spread the love

 ÜLKÜCÜ ŞEHİT  ERDEM  VEFATININ 46. YILINDA  KABRİ BAŞINDA ANILDI

 29 Ocak 1977 yılında evinin önünde suikaste uğrayan Polatlılı Ülkücü Şehit Hasan Erdem, şehadetinin 46. Yıl dönümünde Polatlı Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen   anma töreninde Polatlı Şehir Mezarlığı’nda bulunan kabri başında dualarla anıldı. Vefatının 46. Yıl dönümünde saat 12.00’da Polatlı Şehir Mezarlığı’nda Ülkücü Şehit Hasan Erdem’in kabri başında gerçekleştirilen  anma töreninde  Erdem’in kabrine karanfiller bırakıldı.

Polatlılı Ülkücü Şehit Hasan Erdem, şehadetinin 46. Yıl dönümünde Polatlı Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen anma töreninde Polatlı Şehir Mezarlığı’nda bulunan kabri başında dualarla anıldı. Anma törenine Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Polatlı  ilçe Başkanı Uğur Güngör,  Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı  Av. İbrahim Güran, MHP ilçe yönetimi, Türkav Polatlı Temsilciliği  ve ocak camiası katıldı. Polatlılı Şehit Hasan Erdem’in kabri başında dualar okunarak  kabrine karanfiller bırakıldı.

“ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZ; TÜRKLÜĞÜN ÖVÜNÇ MADALYASI, ŞANLI GEÇMİŞİMİZİN ANITLAŞMIŞ İSİMLERİ, HER BİRİ FERAGAT VE FAZİLET SİMGESİDİR”


Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı  Av. İbrahim Güran “Ülkücü şehidimiz Hasan Erdem abimiz 29 Ocak 1977 yılında evinin önünde uğradığı alçak saldırıda eli kanlı teröristler tarafından şehit edilmiştir. Ülkücü hareketin her ferdi, kutlu davası uğruna hayatını kaybeden tüm şehitlerimizle aynı ruhaniyeti ve inanmışlığı taşımaktadır. Bu sebeple ülkücüler Türkiyemizin bütünlüğünün yılmaz bekçisi olmaya devam edecektir. Vatanımızın birliği, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü adına kutlu davamızın her bir ferdi üzerine düşeni tereddütsüz yerine getirecektir. Ülkücü Hareket asaletini hiç kaybetmeden Türk ve Türkiye düşmanlarıyla kanının son damlasına kadar hesaplaşmaya her daim hazırdır. Ülkücü şehitlerimiz; Türklüğün övünç madalyası, şanlı geçmişimizin anıtlaşmış isimleri, her biri feragat ve fazilet simgesidir. Bu duygu ve düşüncelerle Hasan Erdem abimiz başta olmak üzere tüm ülkücü şehitlerimize, terörle mücadelede hayatlarını kaybetmiş kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.” Dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR