Cuma, Temmuz 26, 2024
Ana SayfaGündemTÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ POLATLI ŞUBESİ  50. YILINI BURUK KUTLADI

TÜRKİYE YARDIM SEVENLER DERNEĞİ POLATLI ŞUBESİ  50. YILINI BURUK KUTLADI

Spread the love

 OKUR VE YÖNETİMİ ATATÜRK ANITINA SAYGI ÇELENGİ BIRAKTI

 Türkiye Yardım Sevenler Derneği Polatlı şubesi  50.Kuruluş Yıldönümü’nünde Atatürk Anıtına   çelenk bıraktı. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Polatlı şube Başkanı Nuriye Okur  “TYSD Polatlı Şubemiz,  her zaman olduğu gibi ihtiyaç duyulan her yerde  gönüllü olarak hizmetlerine devam etmektedir. Afet bölgesine yaptığımız yardımların yanı sıra, bugünlerde Polatlı ‘ya yerleşen misafirlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Katkı ve desteklerinizi bekliyoruz.”dedi.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği 95, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Polatlı şubesi  50.Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Polatlı şubesi  50.Kuruluş Yıldönümü’nünde  Başkan Nuriye Okur öncülüğünde   Atatürk Anıtına   çelenk sundular. Türkiye Yardım Sevenler Derneği Polatlı şubesi  50.Kuruluş Yıldönümüne ilişkin açıklama yapan   Başkan Nuriye Okur  “Acımız çok büyük, yüreğimiz çok yaralı, gözümüz ve kulağımız deprem bölgesinde”dedi.

TÜRKİYE’MİZİN  BAŞISAĞOLSUN

Okur “Değerli Üyelerimiz ve Dostlarımız;Acımız çok büyük, yüreğimiz çok yaralı, gözümüz ve kulağımız deprem bölgesinde… Kaybettiğimiz  kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kalanlarımıza da dayanma gücü ve sabırlar diliyoruz…Türkiye’mizin  başısağolsun. Türkiye Yardım Sevenler Derneğimizin 95., Polatlı Şubemizin de 50. yaşını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Yönetim Kurulumuzla birlikte, Ata’mızın huzurunda, sade bir anma ile saygı ve minnetlerimizi sunduk.
19 Şubat 1928 tarihinde Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önerileriyle, “Himaye-i Etfal Kadın Yardım Cemiyeti  adı ile kurulan derneğimiz, 1938 yılında da yine  Atatürk’ün  önerisi ile  ismini Türkiye Yardım Sevenler Derneği olarak değiştirmiştir. Kadınlarımıza kazandırdığı hak ve özgürlükleri ile onlara verdiği değer için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.

POLATLI ‘YA YERLEŞEN MİSAFİRLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ
TYSD Polatlı Şubemiz,  her zaman olduğu gibi ihtiyaç duyulan her yerde  gönüllü olarak hizmetlerine devam etmektedir. Afet bölgesine yaptığımız yardımların yanı sıra, bugünlerde Polatlı ‘ya yerleşen misafirlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Katkı ve desteklerinizi bekliyoruz.Yüce gönüllü TYSD ailemizle birlikte, sevgiyle, iyilikle, yardımseverlik ve paylaşmanın,  dayanışmanın gücü ile başarılı ve bereketli nice yıllar diliyoruz.Çalışmalarımızda her zaman desteğini esirgemeyen Polatlı Kaymakamlığımıza, Polatlı Belediyemize, şimdiye kadar emek ve katkı sağlayan yönetimde yer alan Başkanlarımıza, çalışma arkadaşlarımıza, üyelerimize, bağışçılarımıza, tüm sivil toplum kuruluşlarına, Polatlı halkımıza ve  yerel basınımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR