Salı, Nisan 16, 2024
Ana SayfaGündemTAKIM  YENİ SEZONA HAZIR

TAKIM  YENİ SEZONA HAZIR

Spread the love

 Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele eden 1926 Polatlı Belediyespor ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yaptığı kamp ile gerçekleştiren temsilcimiz ligin ikinci yarısına hazır.

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) ilk yarıyı 22 puanla 7. sırada tamamlayan 1926 Polatlı Belediyespor ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını tamamladı. Ligin ikinci yarısı için Antalya’da kamp yapan 1926 Polatlı Belediyespor ligin ilk yarısının son haftalarında yakaladığı yükselişi devam ettirmeyi hedefliyor.

İLK  RAKİP GÖLBAŞI DEPLASMANDAYIZ

1926 Polatlı Belediyespor Bölgesel Amatör Lig (BAL) ikinci yarı ilk maçına deplasmanda Gölbaşı Belediyespor karşısında çıkacak. 1926 Polatlı Belediyespor için çok kritik olan maç Pazar günü saat 14.00’de oynanacak. Gölbaşı Belediyespor ligde çıktığı 13 maçta 17 puan alarak 8. sırada bulunuyor.Bölgesel Amatör Ligindeki (BAL) temsilcimiz 1926 Polatlı Belediye Spor’un ligde kalabilmesi  için Ankara takımı Gölbaşı Belediye Spor ve Kavaklıderespor’un üstünde ligi tamamlaması gerekiyor. 1926 Polatlı Belediyespor ,Bölgesel Amatör Liginde (BAL) Gölbaşı Belediye Spor’un 5 ve Kavaklıderespor’un 7 puan önünde 7. sırada bulunuyor. Lig bu şekilde tamamlanırsa 1926 Polatlı Belediye Spor Bölgesel Amatör Ligde (BAL) kalmış olacak. Aksi bir durum oluşup Gölbaşı Belediye Spor ve Kavaklıderespor’un gerisinde tamamlarsa bir alt lige düşmüş olacak.

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR