Cumartesi, Temmuz 27, 2024
Ana SayfaGündemSOBA ÜRETİM MALZEMESİNE İHTİYAÇ VAR

SOBA ÜRETİM MALZEMESİNE İHTİYAÇ VAR

Spread the love

 POLATLI  ENDÜSTRİ  MESLEK LİSESİNİN BU ÇAĞRISINA KULAK VERELİM

Polatlı Endüstri Meslek Lisesi  öğretmen ve öğrencileri  depremzede vatandaşlarının ısınmalarını sağlamak amacı ile okulda   soba  üretimi yapacaklar.   Kahramanmaraş’a gönderilmek üzere çadır içi soba  üretiminde Polatlı halkından malzeme desteği istendi.

Polatlı Teknik ve Anadolu lisesi öğretmenleri depremzede yurttaşlarımız için seferber oldu. Ülkemizde asrın felaketi olan Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık 7,7 ve Elbistan 7,6 şiddetindeki iki depremlerle  yıkıldı.   10 İli   etkileyen  büyük felakette  depremden sağ kurtulan vatandaşlarımızın ısınma ihtiyaçlarının karşılanması kapsamında Polatlı da  Teknik ve Anadolu lisesi öğretmenleri iş başına geçti.

  Kahramanmaraş   deprem bölgesine gönderilmek üzere   Polatlı Teknik ve Anadolu lisesinde yapımına başlanan çadır içi sobalarda malzeme ihtiyacı  ortaya çıktı.  Öğretmenler Polatlı halkına malzeme temini çağrısı yaptı.

 Yapılan Çağrıda  “Kıymetli hemşehrilerimiz,   Polatlı Endüstri Meslek Lisesi olarak   depremde ısınma ihtiyacını karşılamak üzere   depremzede vatandaşlarımız için çadır içi soba üretimi yapmayı planlıyoruz. Bu konuda bizlere malzeme desteği vermek isteyen   vatandaşlarımızı okulumuza bekliyoruz.   Polatlı Teknik ve Anadolu Lisesi , Fatih mahallesi   Atatürk Caddesi no :89.

 Depremzede vatandaşların ısınma ihtiyacı için yapılacak olan çadır içi soba yapımına destek olmak isteyen vatandaşlarımız okul ile irtibat geçebilirler.HBR AYSUN YILMAZ BENLİ

İLGİLİ YAZILAR
- Advertisment -

SON DAKİKA

SON YORUMLAR